Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #30762 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem is értem hogy tudtok ilyen hajókkal bármit is kezdeni... Egy ilyen full random, +2 tieres, torpedós fosokkal (levegőben és vízen...) telerakott játékban, ahol egy találattól már lángol a hajó (mert valójában nem acélból készült, hanem száraz papírból...), egy sortűztől meg citadella... A cirkálók ezt nem sokáig bírják, a lőtáv sem az erősségük, én is próbáltam, de már eladtam mindet, szerintem nem éri meg az a szenvedés.

Csatahajóval legalább van némi esély keményen visszalőni is, sőt NÉHA (szökőévente, mikor épp nem lángol minden rajta, illetve nem láthatatlan rombolókkal kell birkóznia egyedül...) akár támadni is lehet örökös menekülés/bujkálás/cikkcakkozás nélkül...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30763 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta: Nem is értem hogy tudtok ilyen hajókkal bármit is kezdeni... Egy ilyen full random, +2 tieres, torpedós fosokkal (levegőben és vízen...) telerakott játékban, ahol egy találattól már lángol a hajó (mert valójában nem acélból készült, hanem száraz papírból...), egy sortűztől meg citadella... A cirkálók ezt nem sokáig bírják, a lőtáv sem az erősségük, én is próbáltam, de már eladtam mindet, szerintem nem éri meg az a szenvedés.

Csatahajóval legalább van némi esély keményen visszalőni is, sőt NÉHA (szökőévente, mikor épp nem lángol minden rajta, illetve nem láthatatlan rombolókkal kell birkóznia egyedül...) akár támadni is lehet örökös menekülés/bujkálás/cikkcakkozás nélkül...

A cirkálók tényleg nem alkalmasak arra a fajta sárbirkózásra amiről írsz (vagy amit szeretnél) de nem is az a céljuk. Ha CA/CL kapitányi székében ülsz akkor nagyon meg kell gondolni, mikor milyen irányba fordulsz vagy indulsz, nem tolerálják a hibákat. Ha oldalról valaki megtalál, hamar csobbansz, úgyhogy komolyabb pofozkodásba nem tanácsos belemenni velük. Szépen közel maradsz a csatahajókhoz, és távol tartod tőlük a repülőket meg a rombolókat. Ha emellett marad egy kis szabadidőd, akkor lehet kicsit gyújtogatni az ellenfél csatahajóit. Aztán amikor rád lőnek (Incoming fire alert kapitányi képesség mindig legyen!) akkor azonnal motor állj, és max. fordulás)

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30764 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv!
Ez ide való....;)
Remek csata volt!!!

Kíváncsi leszek a végére
H70

ui.: hát még jó, hogy ennyi lett.....
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Hellgor70 által.

Több
8 éve 5 hónapja #30766 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Dewri, a t6 Bayern a Te hajód! Aránylag gyors, csatahajóhoz képest hihetetlenül kis ívben fordul, és nagyobb tierben csak HE-vel is tud alkotni. Elég pontos és nagy kezdősebességű ágyúi vannak, igazi rombológyilkos.

Több
8 éve 5 hónapja #30769 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem a csata elvesztése miatt dühöngök, hanem a csapattársak miatt. A Hatsu és a Gneise folyamatosan kempelt, ők voltak az utolsó két hajó, gusztustalan amit műveltek. Elindulunk 5-en egy irányba, jön egy Scharnhorst, egy Königsberg és egy Dunquerk szembe, mindenki kifordul és el kezd menekülni. Egy szalvóval Königsberg megy a víz alá, a következő 10-et leszed a Scharnhorstról, majd egy sziget mögül rammoltam a franciát. 60 000 sebzés, egyedül. Véletlenül se segítettek volna úgy, hogy végig rám lőtt az összes... Bannolnám örök életre a gyáva nyulakat.

Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #30770 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mindenképpen vesztettünk volna szerintem a két t4 miatt, de így elég könnyedén nyert az ellen.

Oldalmegjelenítési idő: 0.422 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.