Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #30857 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Áh, ez a nap.... VIcc, komolyan, próbálnék csinlni valamit, de nem.
Gneinesau: volt 20k sebzésem, gondoltam rámegyek egy colroadora, amagira, gneire, csapat mögöttem, de full hp-ról kiszedtek frontból, mert annyira jól armorozott a drága... (30k sebzéssel zártam)
Shirayutus: első kör katasztrófa, fuubki torpedóval kiszedette egyből, emrt 2cmre lévő 2 torpedót nem lehet kikerülni, utána kilőtt ágyúval, utána meg 16k sebzéssel süllyedtem, de ezt nyertük elgalább, de ez a stock torpedók... :unsure:
Amagi: no comment, 4 bukta, 5.-re győzelem, 2x 120k sebzés, utána 60-70k, majd megint 70k.
Yamato: 110k sebzéssel bukta, majd győzelem 59k-val de így voltam 3.?!

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30875 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Újfent örülök a téli szünetnek.... 4 csata, 4 hatalmas bukta. Első csatában Kiev-vel megyek foglalókör felé, ellen elkezdte foglalni, figyelem, merre bukkan fel a DD, erre jelez, hogy torpedók jönnek, elsőnek elől keresem, semmi, aztán hátulról, kedves csapattárs eleresztett 1 sorozatot, szűk sávban, egy keskeny átjárónál, próbáltam kikerülni, de 2-őt bekaptam, allig maradt HP-m, azt meg mindjárt ellőtték. Csapattárs még azt se mondta, hogy bocs. Csata végén nézem, sebzett belém 9 000-et, és semmi kompenzáció, vagy ilyesmi, de bezzeg, ha koccanunk és sebzünk 20-30 Hp-kat akkor van!
És persze a legszebb az egészben, mikor az ilyen idióta túléli a csatát egyedül, mert amint látta, hogy veszett ügy, elbújt az egyik sarokban.....
És azt a részét is értem, hogy az MM hozott anyagból dolgozik, de mikor egymás után 4-5 meccsen csak idiótákkal rak össze (ellen veszít max. 2-3 hajót).
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja tyer82 által.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30882 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta:

vonKurz írta: ui, ha tollpihe, akkor tollpihe, rombolóra ugyis 4-8km között lő az ember, de tegyuk fel a kérdést őszintén, rombira jobb a 8*4500 HE 30 másodpercenként,. vagy inkább 12*5700 HE 28 másodpercenként ? :)

Ha már őszinteség, akkor 5-8 km-ről milyen gyakran találja el az ember a rombolót? Nekem nem nagyon szokott sikerülni, a torony nem képes követni normálisan, az oldalamat meg nem kívánom mutogatni... Pláne, hogy 1v1-ben 5 km-ről sem lehet látni a hajó orra előtt (ami teljesen életszerű ugye, hiszen ha kimegyek pl a Balatonra, tényleg nem látom a horizontig a csónakokat és vízibicikliket...)...

Közben pedig a 10-15 km-ről támadó célok ellen AP van töltve, egy váratlanul felbukkanó kis fos romboló miatt nem szoktam áttölteni, közelről az AP is bezúzza, már ha eltalálom...

A szomorú az, hogy a cirkálóknak és rombolóknak kellene eltakarítani ezeket, nem a böszme csatahajóknak...

Ha cirkálóval megyek mindig a rombolókat tekintem fő ellenfélnek a torpedó és a spot miatt.

Csatahajóval én 5-8 km-ről előszeretettel lövöm a rombolókat, és nem egy feljelentést is kaptam az áldozatoktól. Többnyire 2 eset fordul elő:
1. Kb párhuzamosan halad el, ilyenkor full salvot nyomok neki.
2. Kb merőlegesen halad, vagy nagyon figyel a lövések elől való kitérésre, ilyenkor ellövöm az első tornyot, megvárom merre fordul és elé szórom a másik 3-at.
Közben vagy totál felé fordulok (a másodlagosok hatótávján belülre próbálok kerülni), vagy oldalazva cikk-cakk-ban megyek. (szerk: ezzel az a célom, h fordulóban legyen a ladik, így a torpedókat könnyebb kifordulni)
Nekem ez a német vasakkal többnyire bejön, a füstből lövöldözősekkel van bajom, olyankor hátra arc, mert leégetnek.
Nem vagyok jó játékos, de valahogy a kifordulásokra jól ráérzek, ezért merőlegesen közlekedő ellennél megpróbálom ezt kikényszeríteni. Rengeteg cirkálót citadellázok így.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja metalrobi által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30885 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azé ez komoly csapat volt

Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #30888 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Persze semmi kibaszás, részrehajlás nincs a játékban, mikor az ember szopóágra kerül, és el is hiszem, hogy idióták egyformán vannak mindkét csapatban.....
12 meccs, 3 győzelem, a többi bukta, hasonló eredménnyel (a top 3-5 ben mindig benne voltam, de ha a csapat balfasz idiótákból áll, akkor esélytelen az egész....)
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30889 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezúton kérném a WG-t hogy tegyen még kb 500 repülőt minden hordozó fedélzetére.Undorító......Mondhat bárki-bármit...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja James Onedin által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.