Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30795 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
nem nem egyszer

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30796 Írta: vcsaba1968
itt van érj el jo eredményt
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #30799 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pár napja néztem, hogy Yamatoval összelöttem 90k sebzést, mert sok hajó nem volt a közlemben, erre 4. vagyok alulról, mi van? :unsure:

Tegnap meg... 40k sebzéses win, mert semmit se találtam el, de pl Montanat egyszer eltaláltam, 3 rendes hit, de csak az egyik tornyát lőttem pirosra. MI VAN?!% Utána meg mentem +100k-s wint, meg mérges voltam, +80k keresettem volt ott, így visszahoztam az előtte levő kör negatív bevételét, ilt kerestem egy ezrest B)
Méghogy t10-essel csak mínuszos csatát megy az ember folyamat nomral accounttal.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 5 hónapja #30801 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Na ez igy ebben a formában nem igaz.Amikor még látszott a név lista mellet a rankedben elért rang akor az ellennél 3 rank 1-es volt és még 5 10 alatt,nálunk 10 volt a legjobb az is én voltam.

a rank 1 mindenképpen mutat valamit, ugyanakkor te is voltál már rank 5, én meg még 9 se voltam emlékeim szerint soha :)

vcsaba1968 írta: itt van érj el jo eredményt

a képeden sajnállom szegény Bayert, de a Bayer xar hajó, nem képes lehozni low tierként egy nyolcas meccset.. nagyobbat kell venni :)
nézd, mutatok én is...

ez mit bizonyít ? számomra nem azt jelenti, hogy a szemét WG belenyúlt a sorsolásba, meg direkt mellélovette az osszes csapattársam.
beadott átlagos embereket, és az átlagos játékos nem tud lőni, továbbá megszokás alapján játszik, ha az A bázis felé szokott menni, akkor odamegy, tökmindegy Minekaze-t tol vagy Yamatot, 8-n vannak vagy egyszál egyedul, van-e ellenfél vagy nincs.

az ilyen meccsek nem a WG hibái, hozott anyagból dolgozik ő is...
ezek a random miatt vannak, rankedet kell tolni, meg csapat csatát tolni, meg idővel klán csatát kell tolni,
aztán javul. de komolyan, még sosem játszottam rendesen rankedet, de már 11-12 rank korul is üdítő a többiek inteligenciája a sima randomhoz képest...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, leopardusz

Több
8 éve 5 hónapja #30802 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta:
Tegnap meg... 40k sebzéses win, mert semmit se találtam el, de pl Montanat egyszer eltaláltam, 3 rendes hit, de csak az egyik tornyát lőttem pirosra. MI VAN?!%

szeretem a Yamatot, mert hangulatos vele játszani. ugyanakkor hajónak meglehetősen xar, nagyon kevéssé rugalmas, és nagyon kevés szerepkörre alkalmas. gyakrabban veszem elő a Montanánál, pedig ez utóbbival jobban megy, sokkal jobban...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30803 Írta: vcsaba1968
a rank 1 mindenképpen mutat valamit, ugyanakkor te is voltál már rank 5, én meg még 9 se voltam emlékeim szerint soha :)jo de csak egy kicsit :)
direkt mellélovette az osszes csapattársam.igen néha azt gondolom,hogy az egyik csapat jobb találati szorzot kap mint a másik de komolyan, még sosem játszottam rendesen rankedet, de már 11-12 rank korul is üdítő a többiek inteligenciája a sima randomhoz képest..hát ott is van olyan elmegyenge csapat hogy 4-en vesztenek 1 rombi ellen mert eszükbe se jut foglalni a DD-nk elmegy a hordozóra vadászni ahelyet hogy foglalna ráadásul kilövi a torpedokat a csatahajora majd gondosan beleágyuz a japán DD-vel
ui ez nem ugy néz ki mint szeretem volna de remélem érthetö
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.445 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.