Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31406 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

DragonZ írta: Nem hülye szerintem, ha be tud foglalni akkor igenis be kell, mert ezt győzelemre megy , nem élvezetre.
Arra van más :)

Sok xp-t és pénzt a sebzésre adnak. Pár perccel a kezdés után,mikor még szinte mindenki életben van és senki nem sebzett még semmit, semmi értelme foglalni, mert minimális lesz a jutalom. Amikor meg 1-2 ember van talpon, szarul áll a csapat és már csak a foglalással lehetne nyerni, akkor persze senkinek eszébe nem jut bemenni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31408 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
MI az istenért nem szorozhatom le a Bismarckot 100k sebzésnél? Automata van arra, hogy ha elérem, akkor bukta lesz a meccs? Most is, első csata, 100k sebzés, csata elején lefagyott fél 10-20 másodpercre az egész gép ezért kidobott, utána összelőttem valahogy 100k-t, de sokra mentem vele, mert a csapat kihalt. Utána meg 64k sebzéssel nyertünk, ahol MEGINT kilőttek mert MINDEN 2. HE felgyújt a francba és mindenki engem lő kb....

Több
8 éve 4 hónapja #31411 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: MINDEN 2. HE felgyújt a francba és mindenki engem lő kb....

Hát igen. Szerintem a fos látótávrendszer után ez a második legnagyobb hibája a játéknak. Nem létezik, hogy ilyen szinten gyúlékonyak voltak a csatahajók!!! Lassan már tényleg csak menekülni lehet ha jön egy cirkáló, mert én meglövöm 1020/salvo sebzéssel, ő meg rommá éget, mert minden egyes sorozat felgyújt... A régi fa/vitorlás hajók nem égtek ennyire mint ezek az acélmonstrumok könyörgöm! Nem igaz hogy nem tűnik fel a készítőknek, hogy ez nem normális!

Persze ha rendesen megcsinálnák, akkor a Kutuzov/Atlanta/egyéb prémium cuccok kb semmit nem tudnának csinálni a játékban, szóval érthető a dolog...

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31416 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta:

DragonZ írta: Nem hülye szerintem, ha be tud foglalni akkor igenis be kell, mert ezt győzelemre megy , nem élvezetre.
Arra van más :)

Sok xp-t és pénzt a sebzésre adnak. Pár perccel a kezdés után,mikor még szinte mindenki életben van és senki nem sebzett még semmit, semmi értelme foglalni, mert minimális lesz a jutalom. Amikor meg 1-2 ember van talpon, szarul áll a csapat és már csak a foglalással lehetne nyerni, akkor persze senkinek eszébe nem jut bemenni...

Ezzel teljesen egyetértek,de ha olyan sügér az ellenfél, hogy ott hagyja a saját bázisát védtelenül és már 3 perc után simán be lehet foglalni, akkor ne is haragudj ,de meg is érdemlik, hogy veszítsenek.

Amúgy meg a győzelemre több xp-t ad a rendszer győztes csapatnak és kreditet is nem, vagy tévedek?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja DragonZ által.

Több
8 éve 4 hónapja #31417 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyen bukó szériám még nem volt ebbe az istenverte játékban mióta játszom vele , szinte mindig pontokkal vesztünk mert a foglalást mint játékelemet nem ismeri senki :sick:
Azért statisztikailag az 50% nyerő az elvárt nekem ma 21% jött össze :pinch:
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31424 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gabrikovics írta: Ilyen bukó szériám még nem volt ebbe az istenverte játékban mióta játszom vele , szinte mindig pontokkal vesztünk mert a foglalást mint játékelemet nem ismeri senki :sick:
Azért statisztikailag az 50% nyerő az elvárt nekem ma 21% jött össze :pinch:

Nekem tegnap volt ugyanez, még a győztesnek kinéző meccseket is bukjuk a bázisok miatt...

Oldalmegjelenítési idő: 0.408 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.