- Köszönetek: 83
Csalás vagy sem, megengedett. Aki megteheti és meg is akarja, az megy - akár - veszteséges köröket, az eredményesség érdekében. De! A II. világháborús - 30-as években fejlesztett - tankot összeteszi egy 50-es 60-as években fejlesztettel. Ami gyorsabb, nagyobbat sebez, jobb a páncélja, hp-je is van. És goldot lő, másfélszer annyit mint a másik. Ezekkel nyilván op játékosok - napi 8-10 óra játékkal a hátuk mögött - játszanak. Plusz már jelentős mennyiségű csalást is sikerült kifejleszteni. Remélem itt nem nagyon jelennek meg ilyenek. Bár a minap felmerült egyik topikban, amit én is tapasztaltam. Ha a sziget mögé nem tudok belőni a hegy miatt, akkor a sziget mögött álló hogyan tud engem lőni?Ebben nagyon egyetértünk, jóval kiegyensúlyozottabb mint a WoT, azzal h nincs benne az az átok goldlőszer, az az intézményesített csalás...
. S a hajók sem annyira eltérőek, mint ott, bár ez már annyira nem gond sztem ott se, mindegyiknek megvan a megfelelő feladatköre.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
kg1003 írta: Ha a sziget mögé nem tudok belőni a hegy miatt, akkor a sziget mögött álló hogyan tud engem lőni?
Hipper23 írta: ...jaja persze megkapja rádión a lőelemeket és vakon pontosan lő az akkori technikával...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.