Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #32357 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Dühöngő
Vagy FarmVile-t.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32358 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma én nagyon meguntam a tökölést, meg hogy az összes marha hátul kempel, úgyhogy maxra húztam a Gneisét és előre. Vagy 3 percig álltam 5-6 hajó tüzét, torpedót is kaptam be, de még az ág is húzott mert 30 000 sebzés jött csak össze. Utolsó leheletemmel elengedtem 3 torpedót oldalra, majd elmerültem. Pár másodperc múlva az egyik torpedó eltalált egy fullos Bayernt, aki nem tudom hogyan, de nem ismerte a javítás funkciót és ahelyett, hogy az R betűt nyomkodta volna bőszen, 30 000 Hp-t vesztett mire a vízbetörést elállították. Így lett egy kevésbé rossz, 60e sebzéses köröm B) Persze simán elbuktuk a csatát, mert a másik oldalon 5 hajó félt nekimenni 1 dd-nek és 1 csatahajónak ... Komolyan, aki nem akarja, hogy az álcafestése vagy a fényezése megkarcolódjon az mi a búbánatért játszik ezzel a játékkal? Köröz 18-20 km-en, a minimapot nem ismeri, és hagyja, hogy minden társát kinyírják.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Justice által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32363 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Folytatódik a szivató napok: 4 fejezet...komolyan miért mindig csak a degenerált hülyék közé dob. Nincs szoros vesztes csata,tényleg csak ennyire képes a WG??? :angry:

Szerencsétlen hajóval nem tudtam többet tenni... :unsure:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja llw99 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
8 éve 4 hónapja #32366 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Dühöngő
399 találat sebzése: 2198 , egy vicc.

Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #32369 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma két csatát úgy buktunk hogy a cap-et foglaló játékos nem bírt a helyén maradni(romboló ki a ködből bele egy full salvóba 5 másodpercre a végétől :angry: )a másiknál nagy keservel áttörtünk az ellen védelmén erre a cap-et védő 2 cirkáló elfutott 1 ismétlem 1 darab romboló elől(Hipper+Cleveland) ami persze szép kényelmesen befoglalt :sick: szerintem azért 2 cirkáló csak elbánik egy rombolóval?És az egészben a legszebb szinte egyszere kértek támogatást :blink: :pinch:

Több
8 éve 4 hónapja #32370 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én se értem ezeket...
Ha a csapat érdeke azt kívánja bárminek nekimegyek bármivel. Volt már, hogy 1/4-ed HP-s Myokoval egyedül nulláztam a 3 BB-s foglalást, amit azért vesztettünk el, mert a mi foglalóink mind visszaindultak a bázishoz, persze mire lőtávba értek volna a 3 BB befoglalt. De gondolom rengeteg hasonló sztori van.

Tegnap Gneisenauval mentem, egy Bayernnel ketten átvittük az egyik oldalt, az ott levőket betereltük középre. A mi csapatunk félkörben lőhette őket, persze hiába jelöltem nem volt fókusz, mindenki a maga párját durrogtatta.
Erre egy DD és egy Scharnhorst elkezdte foglalni a bázisunkat. Egyedül rájuk fordulok fél HP-val. A DD füstöl, én így nem látom őket hiába lő mindkettő, de valahogy a DD mégis spotol. Torpedókat kikerülöm. Egyszer csak kibukkan a Scharnhorst, széttorpedózom meg lövöm, közben a másodlagosak a DD-t szedik, hogy a cap-et nullázzam, és időt adjak a csapatnak. Annyira foglalkozott mindenki a dologgal, hogy miután a tesóval semlegesítettük egymást az az egy DD be is foglalt, miközben tőlem pár kilóméterre volt 3 "csapattárs". Köszi, ezért megéri feláldoznom magam :).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.