Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #32344 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hinnye, 1%-ot zuhant a statom, közel 50%-ról 49% alá. Közben a wr meg felfelé halad, ahogy az átlagsebzés és a kill is. :)

Hozzátéve a valóság/játék témához: Azért olyan biztosan nem volt, hogy 3 km-ről csatahajó vs. csatahajó párharcban a full salvo fele a hajó elé esett a vízbe, a másik meg fölé ment találat nélkül. De sok mindent lehetne sorolni, a lényeg: ez egy játék. Nem a valósággal kell összehasonlítani, mert akkor egy játéknap végére tele menne repesszel az arcunk, égési sérüléseink lennének és beszélgetni sem nagyon tudnánk, mert a fórumozók fele este 8-ig megfulladna. :whistle: :side:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #32345 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
„végül csak egy maradhat” :P :lol:

Több
8 éve 4 hónapja #32346 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

Justice írta: a lényeg: ez egy játék.

Na igen. Ezzel kapcsolatos taktikai jótanács: álljatok meg nullára, esetleg tolassatok! Akkor nincs ember aki eltalál, illetve 5x annyi lövést kell leadni egy találathoz... Én is kipróbáltam, egy Bayern ellen 10 km-ről, megálltam a Bayernemmel, majd tolattam felé, a komplett salvója mögém esett, én meg telibevertem, mert ő jött tovább... Vicces ez a játék...

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32350 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő
4800 hp-t szedtem ki az ellenfél Fusojából. Elsőre kapott messziről e citadellát, utána 2600 hp-ig faragtuk, eltűnt egy sziget mögött. Feltöltött! Ismét faragtam! 260 hp-ig és ismét eltűnt és feltöltött. Tovább faragtam, de nem én lőttem ki. Na, ez dühítő! 260! (egészben egy csirkét!!!) :woohoo:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja kg1003 által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32353 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már megint gyávákkal van tele a játék :( :angry:

Most mondanék én csúnyát, de nem visz rá a lélek. Nem is annyira a fejlesztőkkel van a gond, hanem a játékosokkal :( .
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32356 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Acetil_coenzim_A írta: Már megint gyávákkal van tele a játék :( :angry:

Most mondanék én csúnyát, de nem visz rá a lélek. Nem is annyira a fejlesztőkkel van a gond, hanem a játékosokkal :( .

Akad néhány! Nagato - csapatunk legerősebb hajója - a térkép távoli pontjáról nézte a csatát. Mondom: NÉZTE!
Amikor közelbe kerültem, láttam többször is, hogy nem lőtt! Már az egész csapat írta neki, hogy lőjön, meg hogy report. Nem izgatta magát. A végén előrébb merészkedett és lőtt is. Csak tudnám miért nem Farmerama-t játszik!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja kg1003 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.413 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.