- Köszönetek: 159
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
geotigris9 írta:
Felteszek egy kérdést még:
Ha valaki olimpiai bajnok és doppinggal éri el, akkor az tényleg olimpiai bajnok ?
(Mert utána mondhatja magában én vagyok az olimpiai bajnok, mert soha nem derült ki, hogy csaltam hahahahah .... itt az érmem érte ..!)
Bár tükörbe már utána nem nézhet bele !
Bard9999 írta:
geotigris9 írta:
Felteszek egy kérdést még:
Ha valaki olimpiai bajnok és doppinggal éri el, akkor az tényleg olimpiai bajnok ?
(Mert utána mondhatja magában én vagyok az olimpiai bajnok, mert soha nem derült ki, hogy csaltam hahahahah .... itt az érmem érte ..!)
Bár tükörbe már utána nem nézhet bele !
Igen, az. Erre az életbe is volt számtalan példa, hogy pályafutása végén derült ki, hogy doppingolt és utólag már a címeit, érmeit se vették el.
De ezt te is tudod nagyon jól. Az életben is így van sajnos. Amíg a doppingoló nem bukik le, addig bajnok, amíg a tolvajt nem kapják el, addig bizony rendes ember....
Ez a játékban sincs másként, itt is sokan a könnyebb utat keresik és választják a csúcs felé, ha tehetik.
geotigris9 írta: Mármint, hogy csak bajnoknak tűnik, rendes tiszteasséges embernek látszik ...
Addig sem az, csak annak látszik!!
Kitakami írta: Már nem azért de 4 killel mi ez a credit!!?
Bard9999 írta:
geotigris9 írta: Mármint, hogy csak bajnoknak tűnik, rendes tiszteasséges embernek látszik ...
Addig sem az, csak annak látszik!!
OFF
Ezen az elven senki sem tisztességes és egyetlen sportoló sem bajnok, csak azoknak látszanak.
De ez a valóságban nem így van, hanem fordítva. Mindenki tisztességes és minden sportoló aki első lett valamiben versenyeken az bajnok mindaddig amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik.
Amúgy ez már félig meddig filozófia. Olyan mint az, hogy létezik e tolvaj? Erre mindenki rávágná, hogy igen. Holott valójában nem.
Ugyanis:
Amíg nem kapnak valakit lopáson, addig tisztességes ember.
Ha rajta kapják, akkor gyanúsított.
Ha pedig rábizonyítják és el is ítélik lopásért akkor meg elítélt azaz rab.
Tehát a tolvaj nem létezik.
OFF vége.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.