Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15549 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Bocsánat de én spec senkinek nem mondtam, hogy ne dühöngjön.
Másod sorban ha olvastad volna az előzményeket akkor értenéd mit miért írtam!
Harmad sorban ez CSAK játék és mint olyan, nem veszem komolyan egy cseppet sem! Van hogy, jobban szórakoztat, van hogy kevésbé. Nekem teljesen mindegy, hogy csata nyeréssel végződik vagy vereséggel, a lényeg hogy amíg játszom az élvezzem és ennyi. Nem érdekel ki játszik aim assistal, és az sem számít ha már a csata elején egy ilyen éppen le lő. Kilépek és megyek másik hajóval. Azt akarom csak érzékeltetni, hogy ezt komolyan venni szerintem badarság. Van az életben épp elég dolog amit komolyan kell venni.

Csak egy játék, igen. Miért is játszol vele, hogy ne szórakozz jól?
Olvasd el a HVG cikket hogy épül fel a játék pszichológiai oldaláról. Na azért játszanak, pontosabban játszanának az emberek, de manapság az már nem igaz a játékok többségére ami eredetileg volt a cél. Ma már csak pénz kereseti lehetőség.
Olvasd el a cikket tényleg. Megérted majd mire gondolok mikor nem tetszik valami bizonyos játékban/játékosokban.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15554 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta:

Kzoli írta: Bocsánat de én spec senkinek nem mondtam, hogy ne dühöngjön.
Másod sorban ha olvastad volna az előzményeket akkor értenéd mit miért írtam!
Harmad sorban ez CSAK játék és mint olyan, nem veszem komolyan egy cseppet sem! Van hogy, jobban szórakoztat, van hogy kevésbé. Nekem teljesen mindegy, hogy csata nyeréssel végződik vagy vereséggel, a lényeg hogy amíg játszom az élvezzem és ennyi. Nem érdekel ki játszik aim assistal, és az sem számít ha már a csata elején egy ilyen éppen le lő. Kilépek és megyek másik hajóval. Azt akarom csak érzékeltetni, hogy ezt komolyan venni szerintem badarság. Van az életben épp elég dolog amit komolyan kell venni.

Csak egy játék, igen. Miért is játszol vele, hogy ne szórakozz jól?
Olvasd el a HVG cikket hogy épül fel a játék pszichológiai oldaláról. Na azért játszanak, pontosabban játszanának az emberek, de manapság az már nem igaz a játékok többségére ami eredetileg volt a cél. Ma már csak pénz kereseti lehetőség.
Olvasd el a cikket tényleg. Megérted majd mire gondolok mikor nem tetszik valami bizonyos játékban/játékosokban.

Én ezt itt nem tudom komolyan venni de egy picit sem. Azért játszom hogy ne unatkozzak ha van meló nem is játszom most is már indolok haza. Érezd jól magad ha este játszol.

Szia
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15556 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem kell Truckert bántani. Én sem értek vele mindenben egyet. Nincs is mindenben igaza. Nekem sem. De az biztos, hogy az, hogy admin lett, azért lehet:

1 wotinfo.hu-n is nagyon régóta tag, hasznos tevékenységgel. (Sok sok év! Ezt Jacktor is látta valószínűleg, mert nem vak.)

2 Pl amikor war thunder ground forces megjelent, Trucker ott is rendesen beleásta magát a témába (ha jól emlékszem, még egy weboldal is készült tuorialnak, itt pedig a Steel Ocean játékot vallatja.)

3 Itt is a játék kezdette óta jelen van, aktív. A játékban is. Minden hajó típussal játszik. (Igen, a ... hordozókkal is. Minimum zárt béta óta.)

4 Bár nincs mindig igaza, de nem láttam sosem tőle fórumon nem tartható megnyilvánulást, vagy legalábbis olyat nem, amibe ne szaladna bele bármelyikünk itt. Már ha ír persze ide.

5. És persze jelen van a fórumon. Ez gondolom egy moderátor esetében kell is.

Szóval én Trucker hajós kapitányt látom benne, amikor nem egyezik a véleményem vele, és nem a moderátort. Hülyeség ezt felhozni. Törpapa rossz napot fogott ki, és ennyi. (Mert ő sem ámokfutó szerintem a fórumon.)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja stevedoki által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, sandorati, SgtBala

Több
9 éve 3 hónapja #15557 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta:

sgt_dog írta: engem csak az érdekelne,hogy mit tankolt a kapitány,hogy 610 csomóval megy hátrafelé :lol: (bocsika muszáj volt:) )

Hehe, igen azt én is csak lestem, hogy mi. Replay egyik bakijának tűnik, ha belepörgetsz van ilyen úgy látszik.

Na de a poén az, hogy az ellennek nem volt fent repülője. Mégis repülő spotolt engem/minket. Kaptuk is rögtön az áldást. Érdekes egy csata volt.

Nem az, a kérdés ki lőtt, hanem hogyan spotolt akárki repülő nélkül?

gondolom volt repülő, ha nagy hajód van, akkor messzebbről lát, te meg a repulot csak olyan 6-7-rol...

Több
9 éve 3 hónapja #15560 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta:

sgt_dog írta: engem csak az érdekelne,hogy mit tankolt a kapitány,hogy 610 csomóval megy hátrafelé :lol: (bocsika muszáj volt:) )

Hehe, igen azt én is csak lestem, hogy mi. Replay egyik bakijának tűnik, ha belepörgetsz van ilyen úgy látszik.

Na de a poén az, hogy az ellennek nem volt fent repülője. Mégis repülő spotolt engem/minket. Kaptuk is rögtön az áldást. Érdekes egy csata volt.

Nem az, a kérdés ki lőtt, hanem hogyan spotolt akárki repülő nélkül?

Jaaaaaa :D a Myokot írtad ezért arra figyeltem..
Ahogy vonKurz is írta a Myoko vadásza spotol. Azok a kis begyárkörték csak 4km-ről látszódnak, Te viszont sokkal messzebről. Plána ha még lősz is.

Több
9 éve 3 hónapja #15563 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
A vadászomnak spotolni kellett volna az ő vadaszat ahogy szokott az lenni, vagy nem? Na mindegy.
Nem ezen múlott, nem is háborogtam, csak kertem segítséget, hogy ez hogy van akkor.

Oldalmegjelenítési idő: 0.393 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.