- Köszönetek: 445
Kzoli írta: Bocsánat de én spec senkinek nem mondtam, hogy ne dühöngjön.
Másod sorban ha olvastad volna az előzményeket akkor értenéd mit miért írtam!
Harmad sorban ez CSAK játék és mint olyan, nem veszem komolyan egy cseppet sem! Van hogy, jobban szórakoztat, van hogy kevésbé. Nekem teljesen mindegy, hogy csata nyeréssel végződik vagy vereséggel, a lényeg hogy amíg játszom az élvezzem és ennyi. Nem érdekel ki játszik aim assistal, és az sem számít ha már a csata elején egy ilyen éppen le lő. Kilépek és megyek másik hajóval. Azt akarom csak érzékeltetni, hogy ezt komolyan venni szerintem badarság. Van az életben épp elég dolog amit komolyan kell venni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
AtuqShaman írta:
Kzoli írta: Bocsánat de én spec senkinek nem mondtam, hogy ne dühöngjön.
Másod sorban ha olvastad volna az előzményeket akkor értenéd mit miért írtam!
Harmad sorban ez CSAK játék és mint olyan, nem veszem komolyan egy cseppet sem! Van hogy, jobban szórakoztat, van hogy kevésbé. Nekem teljesen mindegy, hogy csata nyeréssel végződik vagy vereséggel, a lényeg hogy amíg játszom az élvezzem és ennyi. Nem érdekel ki játszik aim assistal, és az sem számít ha már a csata elején egy ilyen éppen le lő. Kilépek és megyek másik hajóval. Azt akarom csak érzékeltetni, hogy ezt komolyan venni szerintem badarság. Van az életben épp elég dolog amit komolyan kell venni.
Csak egy játék, igen. Miért is játszol vele, hogy ne szórakozz jól?
Olvasd el a HVG cikket hogy épül fel a játék pszichológiai oldaláról. Na azért játszanak, pontosabban játszanának az emberek, de manapság az már nem igaz a játékok többségére ami eredetileg volt a cél. Ma már csak pénz kereseti lehetőség.
Olvasd el a cikket tényleg. Megérted majd mire gondolok mikor nem tetszik valami bizonyos játékban/játékosokban.
AtuqShaman írta:
sgt_dog írta: engem csak az érdekelne,hogy mit tankolt a kapitány,hogy 610 csomóval megy hátrafelé
(bocsika muszáj volt:) )
Hehe, igen azt én is csak lestem, hogy mi. Replay egyik bakijának tűnik, ha belepörgetsz van ilyen úgy látszik.
Na de a poén az, hogy az ellennek nem volt fent repülője. Mégis repülő spotolt engem/minket. Kaptuk is rögtön az áldást. Érdekes egy csata volt.
Nem az, a kérdés ki lőtt, hanem hogyan spotolt akárki repülő nélkül?
AtuqShaman írta:
sgt_dog írta: engem csak az érdekelne,hogy mit tankolt a kapitány,hogy 610 csomóval megy hátrafelé
(bocsika muszáj volt:) )
Hehe, igen azt én is csak lestem, hogy mi. Replay egyik bakijának tűnik, ha belepörgetsz van ilyen úgy látszik.
Na de a poén az, hogy az ellennek nem volt fent repülője. Mégis repülő spotolt engem/minket. Kaptuk is rögtön az áldást. Érdekes egy csata volt.
Nem az, a kérdés ki lőtt, hanem hogyan spotolt akárki repülő nélkül?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.