Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15657 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Tényleg kezd az idegeimre menni ez a retkes genny! Első csata a NM-val, simán 30% találati arány. Második csatában felteszek egy zászlót, hogy több xp jöjjön. Természetesen beszól az a tetves RNG. 12% találati arány. Valószínűleg 15 perc alatt elfelejtettem célozni, ugye? :angry:

Mint ahogy mondottam már vala, a WOT és a WOWS egy különleges játék. A célja az, hogy megmutassa milyen az, amikor az ember egy botnak felel meg, aminek a dolga a hajó irányítása, a célzás és a lövés. De játszani valójában az RNG játszik, mivel az dönti el, hogy találat lesz és sebez, találat lesz, de nem sebez, nem talál és hajót mos kívülről stb....
Szerintem az RNG jól szórakozik rajtunk, fordítva erről már nem vagyok meggyőződve. :)
:evil: :whistle:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15658 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
M. Kutuzov-al 24 találat 2 salvoból!
13km-re

760-as sebzés!!! :sick: :dry: :angry: :unsure: Már nem is tudom mire lőttem, de elált a szavam!
Vagy is nem állt el....Az asszony leszólt az emeletről! "Naaaaa Apa!!!" :blush:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Fujipapa által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
9 éve 3 hónapja #15661 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mai állás:

Konoguval 2 perc után tudtam belépni. Wyomingokba 1-2k-t tudtam sebezni, majd egyszer volt 5k New Yorkba. MEccs végén leloptam a high caliberes kamikazetől egy killt, ami a krakenjébe került. 30k sebzéssel zártam.
Kamikazeval jó sebzést zártam, csak az ellen lemming volt eleinte, az oldalamon nem volt senki se tőlük, végén meg csapat fogyott el.
Mogamiról írtam a cirkálóknál.
Bogue meg ocean map, 3 bázis, nemtom mit csinált a csapat, de vicc: én lelöttem 11 repcsit, ellen bogue 2 bomber+1torp setuppal lelött 12-t!
Remélem az arp küldetések után nem lesz ennyi bogue, mert zuihoval nem tudok mit kezdeni ennyi vadász setupossal.

Több
9 éve 3 hónapja #15668 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én ma Coloradoztam volna. Berakott 8-9-esekhez. Jött az Essex és lemosott a pályáról ez elsö hullám repülöivel. 3 gépét szedtem le összesen. -10% javítás zászlóval lett -27k a vége.
Vajon miért vannak kevesen nagy tierben?

Több
9 éve 3 hónapja #15678 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap kevesebb játékos volt az átlagnál. De mi történt a Colorado légvédelmével? Amióta fullos a hajóm, néha próbálkoznak bombázni csak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 3 hónapja #15680 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

stevedoki írta: Tegnap kevesebb játékos volt az átlagnál. De mi történt a Colorado légvédelmével? Amióta fullos a hajóm, néha próbálkoznak bombázni csak.

Szerintem akkor is kevesen vannak nagy tierben, ha sokan vannak fent. Ennek fő oka az szerintem, hogy senki nem azért játszik, hogy még ő fizessen a WG-nek a creditjeiből ha netán vesztes a csata, vagy rosszul jött ki neki a lépés.
Ez a WG idiótasága. Jajgatnak ők is, hogy kevés a játékos nagy tierben, közben pontosan ők szorítják le őket alacsonyabba azzal, hogy legtöbbször veszteséges nagy tierben játszani. A játékosnak credit kell, méghozzá sok, ott játszik, ahol ezt megtudja szerezni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.493 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.