- Köszönetek: 499
stevedoki írta: Nem kell Truckert bántani. Én sem értek vele mindenben egyet. Nincs is mindenben igaza. Nekem sem. De az biztos, hogy az, hogy admin lett, azért lehet:
1 wotinfo.hu-n is nagyon régóta tag, hasznos tevékenységgel. (Sok sok év! Ezt Jacktor is látta valószínűleg, mert nem vak.)
2 Pl amikor war thunder ground forces megjelent, Trucker ott is rendesen beleásta magát a témába (ha jól emlékszem, még egy weboldal is készült tuorialnak, itt pedig a Steel Ocean játékot vallatja.)
3 Itt is a játék kezdette óta jelen van, aktív. A játékban is. Minden hajó típussal játszik. (Igen, a ... hordozókkal is. Minimum zárt béta óta.)
4 Bár nincs mindig igaza, de nem láttam sosem tőle fórumon nem tartható megnyilvánulást, vagy legalábbis olyat nem, amibe ne szaladna bele bármelyikünk itt. Már ha ír persze ide.
5. És persze jelen van a fórumon. Ez gondolom egy moderátor esetében kell is.
Szóval én Trucker hajós kapitányt látom benne, amikor nem egyezik a véleményem vele, és nem a moderátort. Hülyeség ezt felhozni. Törpapa rossz napot fogott ki, és ennyi. (Mert ő sem ámokfutó szerintem a fórumon.)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nekem is megszűnt a lag. Valóban visszakapcsolta a frissítés a seed-et is.stevedoki írta: Nekem megszűnt a lag. A frissítés visszakapcsolta a kliens seed-et. Ki volt kapcsolva, lefrissítette magát és újra bekapcsolta.
![]()
Ellenőrizted?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.