Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16878 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na én ma este utáltam meg ezt a játékot !
Az addig okés hogy Orosz tesztelők bejönnek játszani nemlétező hajókkal az is okés hogy csalnak a kiegyensúlyozott tier eloszlással 3db tier 7 BB vs 3db tier 8 BB .
De az hoga nem is lehet megsebezni a hajóját !!!!!! hárman lőttünk rá egy BB meg két CC ééés mindhármónkat kinyírt úúúgy hogy 5db AP konkrétan 0 azaz nulla sebzést okozott !
gondolom a másik két kolléga is szorta rendesen sikertelenül !
Plusz lelövök 5 bombert és csak 4-et ír jóvá háát FAK WG !
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Gabrikovics által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16881 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az öt bomber csak négyre sikeredett témát nem boncolgatnám, számolja az, akinek két anyja van, de a többin... a tizenkét találat - pláne Myokóval - édeskevés, Amice, ez a lényeg! Ha tizenkettőből öt nem üt át, az azért messze nem annyi, mint ha ötvenből - vagy többől - öt... van olyan, h. nem megy, de azért ne másokat okoljál, pls.!

P. S.: Én néha beleverem a falba a fejemet, h. mekkora hülyesége(ke)t csináltam... és? Az én falam, az én hülyeségem, az én fejem... van/volt/lesz, h. nulla sebzéssel lőttek ki... de a tizenkét találat akkor is nagyon kevés, és ez itt a lényeg!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Szete58 által.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16884 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A tököm tele van ma is az egésszel 8 - 9 - 10 tier. főleg!

Megye az ARP M. leszorzom hát ilyen csapott adott be az ellenihez volt 2db 9 tiers hajó náluk nálunk egy sem teljes túlerő nyerd meg a tier alján lévő hajóval...

Aztán következő csata team killerkedni akaró akaró 10 tiers DD nálunk meg is torpedózott csak azért nem haltam meg mert " barát torpedó talált el" kifiléztem... :evil:

Végeredmény első lettem még így is a csapatban .... Fubival a tier alján... természetesen esélytelen volt már lehozni. :pinch:

Mondom megyek Kumával levezetésnek azzal jó eséllyel győztes kört megyek erre mi van AFK-s a csapatban lehet azon is múlt, egyedül kezdtem/kellet védekezni különben befoglaltak volna már régen persze, hogy védekeztem meg volt az ára kaptam egy szalvót BB-től és el is ment az életerő 80 %-a ezek után. Már nem tudtam mit kezdeni hiába Kumával voltam top tierben
Azt hozzá kell tennem, hogy az egész élbolyt kellet volna megfognom az egy szál Kumával ....

Szóval "szuper" a játék egyre kevesebbet játszok, mert egyszerűen ideje korán elegem lesz belőle a fent említett dolgoknak hála..
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 2 hónapja #16886 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sokszor érzem úgy, hogy manipulálva van a játék. Mikor van egy hosszabb ideig tartó "győztes" hulláma az embernek, akkor van találat, sebzés, citadella, minden. Aztán mikor a WG úgy gondolja elég volt, elkezd szopatni. Hiába jó MM és társai, ha allig találsz el valamit (a találati arány drasztikusan csökken), és a sebzés egyenlő a 0-val, 1-2 találattól elsüllyed az ember, allig ad be citadellát, gyújtást, a torpedóimat hiába eresztem el 3-4 km-ről, röhögve kikerülik a csatahajók stb.
Tudom, van az embernek szar napja, mikor nem megy úgy a játék, de ez teljesen más eset, amit a WG művel.

Több
9 éve 2 hónapja #16887 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem is hasonló érzéseim vannak. Van hogy egy hajóval 35%-os pontossággal lövök, aztán meg egyszer csak 12% lesz, és mindenhová esnek a lövedékek csak a becélzott hajóra nem. Elfelejtettem célozni talán? Ha nagy nehezen mégis talál vmi, akkor meg nincs sebzés.

Több
9 éve 2 hónapja #16889 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Újra itt a hétvége, megint nem lehet megszerezni a dupla szorzót. :unsure:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.