- Köszönetek: 152
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Benign_Wolf33 írta: VonKurz és Bigac. Nem fogok vitatkozni olyannal, aki elméletekre alapoz, én aki meg is tapasztalj... Lehet ragaszkodni hozzá, hogy ez az ember most vesztette el az ítélőképességét, hazudik vagy akármi az erkölcsbe ez biztos bele nem férne, amit állított...
Ma direkt a Kongókat teszteltem és biztos vagyok abban, amit állítottam neked. Most mégis mit vártok több órában regisztráljam, bizonyítsam peri tárgyalás szintjén mi hogy is volt és lássátok? Nekem ez nem éri meg és tényleg itt is fogom hagyni a játékot ha nem lesz közösségi összetartó ereje, mert arra jó hogy feljövünk és jól érezzük magunkat csapatban, de hogy igényes e-sport játékost nem elégít ki az biztos.
És Bigac azt megéri, hogy hagyják a belső programozóiknak a csalás készítést? Abban talán nincs üzleti kockázat...?
Hdkill írta:
Benign_Wolf33 írta: És Bigac azt megéri, hogy hagyják a belső programozóiknak a csalás készítést? Abban talán nincs üzleti kockázat...?
Szerinted a vírusok nagy részét ki írja sajanos itt erre is igaz
"üzlet politika" bevétel orientáció
PzPuma írta: A gyerekek megszólítás pedig egy kicsit erős.
AtuqShaman írta:
vonKurz írta: ...és ha pontos ágyút akarsz, ott az Colorado,...
![]()
Nagy móka mester vagy te hallod-e.
Gizmo írta: Baszki! Ez most komoly vagy csak tréfike vagy? Attól, hogy valami tier 5-ös,még az ütegek diszperziója kurvára nem kell, hogy szar legyen!
Konkrétan ha megnézed az alap staton a Colo és a Kongo ütegeinek a diszperzióját biztos, hogy nem lesz pl mint a sebzésben a kaliber különbség miatt, a szórásban is egyenesen arányos különbség!
Egyszerűen nem szabad ilyennek lennie!
vonKurz írta: ...ha a Kongo tudna pontos lenni tier5-ben 21km-n, akkor senki nem akarna más hajót...
Szete58 írta:
vonKurz írta: ...ha a Kongo tudna pontos lenni tier5-ben 21km-n, akkor senki nem akarna más hajót...
De hát így is mindenki Kongót akar! Vagy csak nekem van már belőle három?!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.