Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17105 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lassan rá kell, hogy jöjjek ehez a játékhoz bizony fegyver mérnőki diploma fog kelleni... :dry: :)
Pedig csak játszani akartam kicsit... :blink:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Fujipapa által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, SgtBala

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17107 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
VonKurz és Bigac. Nem fogok vitatkozni olyannal, aki elméletekre alapoz, én aki meg is tapasztalj... Lehet ragaszkodni hozzá, hogy ez az ember most vesztette el az ítélőképességét, hazudik vagy akármi az erkölcsbe ez biztos bele nem férne, amit állított...
Ma direkt a Kongókat teszteltem és biztos vagyok abban, amit állítottam neked. Most mégis mit vártok több órában regisztráljam, bizonyítsam peri tárgyalás szintjén mi hogy is volt és lássátok? Nekem ez nem éri meg és tényleg itt is fogom hagyni a játékot ha nem lesz közösségi összetartó ereje, mert arra jó hogy feljövünk és jól érezzük magunkat csapatban, de hogy igényes e-sport játékost nem elégít ki az biztos.
És Bigac azt megéri, hogy hagyják a belső programozóiknak a csalás készítést? Abban talán nincs üzleti kockázat...?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
9 éve 2 hónapja #17108 Írta: Hdkill
Hdkill válaszolt a következő témában: Dühöngő

Benign_Wolf33 írta: VonKurz és Bigac. Nem fogok vitatkozni olyannal, aki elméletekre alapoz, én aki meg is tapasztalj... Lehet ragaszkodni hozzá, hogy ez az ember most vesztette el az ítélőképességét, hazudik vagy akármi az erkölcsbe ez biztos bele nem férne, amit állított...
Ma direkt a Kongókat teszteltem és biztos vagyok abban, amit állítottam neked. Most mégis mit vártok több órában regisztráljam, bizonyítsam peri tárgyalás szintjén mi hogy is volt és lássátok? Nekem ez nem éri meg és tényleg itt is fogom hagyni a játékot ha nem lesz közösségi összetartó ereje, mert arra jó hogy feljövünk és jól érezzük magunkat csapatban, de hogy igényes e-sport játékost nem elégít ki az biztos.
És Bigac azt megéri, hogy hagyják a belső programozóiknak a csalás készítést? Abban talán nincs üzleti kockázat...?

Szerinted a vírusok nagy részét ki írja sajanos itt erre is igaz
"üzlet politika" bevétel orientáció

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17111 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Hdkill írta:

Benign_Wolf33 írta: És Bigac azt megéri, hogy hagyják a belső programozóiknak a csalás készítést? Abban talán nincs üzleti kockázat...?

Szerinted a vírusok nagy részét ki írja sajanos itt erre is igaz
"üzlet politika" bevétel orientáció

most arról beszélunk, hogy a cég néhány embere belsős informáciot használva maszekol, vagy arról, hogy a cég direkt csalást épít a játékba, ami rontja bizonyos játékosok statját, és ebből reméll valamekkora plussz jövedelmet ?

nincsenek illuzioim, a WG, mint bármelyik más cég, ha profitot lát abban, hogy csaljon, akkor csalni fog.
de mégis ki és miért fizetne azért, hogy némelyek statját lehuzzak 70%-ról 67,5-re ?

PzPuma írta: A gyerekek megszólítás pedig egy kicsit erős. ;)

viszonylag ritkán szoktunk magázodni itt a fórumon, majd önre figyelek legkozelebb...

amugy voltam már 20 éves, meg 30 is, ja, meg 40 is ha már szoba kerult ;)

AtuqShaman írta:

vonKurz írta: ...és ha pontos ágyút akarsz, ott az Colorado,...

:woohoo: :silly:
Nagy móka mester vagy te hallod-e.

ez most nem volt annyira objektiv, elismerem.
24%-l lotem a Coloradoval, es 15%-l a Kongoval :) nagyjából egy időben...

ARP Kongoval jobb sokkal, csak kozben nőtt a skillem is egy picit :)

nálad 22% a Kongo, 27% a Colorado...

Gizmo írta: Baszki! Ez most komoly vagy csak tréfike vagy? Attól, hogy valami tier 5-ös,még az ütegek diszperziója kurvára nem kell, hogy szar legyen!;)
Konkrétan ha megnézed az alap staton a Colo és a Kongo ütegeinek a diszperzióját biztos, hogy nem lesz pl mint a sebzésben a kaliber különbség miatt, a szórásban is egyenesen arányos különbség!
Egyszerűen nem szabad ilyennek lennie!;)

léteznek ugynevezett rejtett statok. de a Kongonak nem kell hozni a Colorado tuzerejét, kulonosen mivel a Kongo gyors, igy komoly egyéb előnyei vannak...

hasonlítsuk a NewYork-hoz. utobbi +2 ágyúval rendelkezik, gyalázatosan lassu, és 15,6km a lőtávja. felszereléssel 18km, cserébe a Kongo tud 21km+-t+ repulo +20% bár nem nagyon van rá szukseg :) és elég gyors ahhoz, hogy

cserébe a Kongo messzire xarul lő, közelre meg keveset, akármit írnak vagy nem írnak a statok koze...

magasabb tierben sokkal párhuzamosabban repulnek a lövedékek, ott az Ibuki is, amivel nem egyszer lőtem már 8-9 találatot 15-16km-re 10 csőből...

Hipper is nagyon jó ebből a szempontból, vagy az Iowa, pláne előre tuzelve...

mondjuk a Tirpitz meg nem annyira :) jó, akkor nem a magas tier miatt, de komoly kulonbseg van a hajoágyúk közt, amire felteszem az egyensuly miatt van szukseg...
meg hogy legyen haladás, sebességben, páncélban, ágyú darabszámban nehéz dolog látványos különbséget csinálni, és ha a Kongo tudna pontos lenni tier5-ben 21km-n, akkor senki nem akarna más hajót...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.

Több
9 éve 2 hónapja #17112 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: ...ha a Kongo tudna pontos lenni tier5-ben 21km-n, akkor senki nem akarna más hajót...

De hát így is mindenki Kongót akar! Vagy csak nekem van már belőle három?! :whistle:

Több
9 éve 2 hónapja #17113 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:

vonKurz írta: ...ha a Kongo tudna pontos lenni tier5-ben 21km-n, akkor senki nem akarna más hajót...

De hát így is mindenki Kongót akar! Vagy csak nekem van már belőle három?! :whistle:

aha, neked.
én kettőnél tartok :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.441 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.