Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Benign_Wolf33 írta: , csak az van, hogy nem vagyok hülye, tény hogy manipulálva van az RNG-ém. És a nevetséges széttartást meg se említettem, mikor álló és merőlegesen álló csatahajót célzáspontosítóval Kongóból nem találok el többször is egy meccsben 12-14 km-ről és egyébként is túlnyomó részt 1020 dmg...
Először is a Kongó nem szar. Állíthatom nézd meg vele a statisztikám, az ARP-kben még jobb, mert addigra kiismertem a határait is.vonKurz írta:
Benign_Wolf33 írta: , csak az van, hogy nem vagyok hülye, tény hogy manipulálva van az RNG-ém. És a nevetséges széttartást meg se említettem, mikor álló és merőlegesen álló csatahajót célzáspontosítóval Kongóból nem találok el többször is egy meccsben 12-14 km-ről és egyébként is túlnyomó részt 1020 dmg...
Kongo ötös hajó, majd a Yamato pontosabb lesz, a nagyobb kaliber meg több citadelt ad, szal szerintem random az random...
igazából az teszi számomra hiteltelenné az ilyen csal a WG típusu sirámokat, hogy még soha senki nem tudta megmagyarázni az okot.
wotban én számtalan ilyent olvastam, akinek nincs prémje, azt hiszi azért csal lefele a random, mert csak a fizetősek lőhetnek kritikust
aki rosszul játszik, ott a random a hibás, aki meg unicum szinten, és megszokta hogy 10 citadelt lő meccsenként, az meg 30k sebzésnél is csalást kiált.
sok játékos van mellesleg aki átlagosan se tud ennyit a Kongoval
de alapvetően azért, mert xar.
mert messzire lelövi a csillagokat is, és ha pontos ágyút akarsz, ott az Colorado, ha még pontosabbat, akkor az Iowa.
olvastam itt olyant, hogy Yamato is meglepően pontos messzire, muszáj mellesleg, hiszen süthetné máskülönben a lőtávot...
de ha szerinted csal a WG, akkor szerinted miért ? miért éri meg belenyúlni a randomba, milyen üzleti érdeke fűződne ahhoz a WG-nek, hogy a gyengéket felfele kerekítse, az erőseket meg lefele ?
ha gyenge játékos írja a posztot, ő is pont ezt gondolja egyébként, csak fordítva
Benign_Wolf33 írta: Először is a Kongó nem szar. Nézd meg vele a statisztikám, az ARP-kben még jobb, mert addigra kiismertem a határait is.
A miértjét nem hiszem, hogy be kellene bizonyítanom, lehet, hogy a warpackesek (ja és a warpacket belső emberek is fejlesztik...) miatt vezettek be ilyen rng-ét azt nem tudom, vagy nem kezelik azt, hogy veterán játékosok szétaláznak gyengébbeket és ezt látják inkább megoldásnak... Amit tudok, hogy a Kongót pont jól ismerem és nem 1000 hp vele gránátonként az átlagsebzés és milyen érdekes, hogy akkor nem gyújtok 100 találatból többet 2-nél és akkor nem hajli arra a csatahajóm, hogy oldalba csapott hajón normálisat sebezzen, mikor nagyon jó kör volt az előző... Ezt tapasztalom és ha akarod matematikai oldalról is bizonyíthatom, ha nem hiszed amit állítok, megőrzöm a meccs statisztikámat...
Benign_Wolf33 írta: ez elmélet amit mondasz, hogy biztos nem lehet... Aki tapasztalt játékos és szokott tényleg jó köröket menni és ismeri a hajóját tudja miről beszélek
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.