Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #17114 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Benign_Wolf33 írta: VonKurz és Bigac. Nem fogok vitatkozni olyannal, aki elméletekre alapoz, én aki meg is tapasztalj...

én sem, legyen igazad, mert elismerem, hogy jobb/több csatát látott játékos vagy.
mi csak azt pedzegettük, hogy a csalás azért elég komoly vád, és komoly állításhoz komoly bizonyíték is kell.
persze az is igaz, hogy ezt rettentően nehéz bizonyítani..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #17120 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogy a csalást használó játékosok kiemelkedő statjait kenjék el vele vagy azt hogy nem kezelik le hogy veterán ne játsszon kezdőkkel és ne érezzék tehetetlennek a kezdők az ilyet azt nem tudom, de ezt tapasztaltam,hogy van szabályosság az RNG változásomban bizonyos események után.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17127 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: ...nálad 22% a Kongo, 27% a Colorado...

Te mindig a számok bűvöletében élsz? A számolásból kihagyod, hogy nem ugyanabból a távból lősz egyes hajóknál. (én a Coloval belemásztam mindenki arcába 10Km-re, Kongoval próbálok max távot tartani)

vonKurz írta: ...nem játszok annyit 1-1 hajóval, hogy megismerjem, majd a tizesekkel :D...

Akkor nincs is több kérdésem, ha tapasztalatokról beszélünk 1-1 hajónál T10 alatt. Ugyanis a statisztikából az a pontosabb, ahol több mérés történt. Ha már a számokról akarsz beszelni.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja AtuqShaman által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17128 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Benign_Wolf33 melletti érv volt az utolsó meccsem Fusoval. VIII-as meccs 2-en voltunk VI-osok (a 2 CV is hálistennek :)). New Orleans oldalról 10km (5 fok eltérése lehetett kb a tökéletes szögtől) full salvo 5 találat mind középtájon 1K dmg. Vagyis 4 pattant a max 127-es páncéljáról a 356-os lövegekkel. Hogyne ok. Atlanta szintén oldalról 7km-ről 2 salvo bele a közepébe kb 10 találat 8K összdamage. Pedig aztán az az Atalanta, amelyik túlél 10 BB találatot az már lottó 5-ös kategória.

Oké hogy ezek TVIII cirkálók a Fuso meg T6, de könyörgöm oldalról CA-t így? HA még az NO pattint jó szöggel az oké de oldalról?

JAh és az ellenséges CV fel akart öklelni abba is kellet 3 salvo és 1 centire halt be pedig az T6-os volt.

Vannak ilyen meccsek. Vesztettünk 2. lettem 70K damageval amiből 1 cit nem volt.

Azért hozzáteszem, hogy tegnap meg 20 kilometerekre citek. Nürnberg a kezdőről nem bírt kijönni hasonlók. Szóval azért valahol kiegyenlítődik ez talán, de ki tudja hogy kigyenlitődik vagy kiegyenlítik?:)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Hipper23 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #17131 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Hipper23 írta:
Azért hozzáteszem, hogy tegnap meg 20 kilometerekre citek. Nürnberg a kezdőről nem bírt kijönni hasonlók. Szóval azért valahol kiegyenlítődik ez talán, de ki tudja hogy kigyenlitődik vagy kiegyenlítik?:)

igazatok van, nincs értelme vitatkozni hívőkkel...

ténylegesen arról van szó, hogy mindenkinek figyelik a gyíkemberek, jó meccse volt-e, ha magához képest jó meccs, akkor egy zöld pontot kap, ha az átlag játékoshoz képest, akkor egy lilát, ha B.Wolfhoz képest is jót, akkor meg nem kap semmit, hanem a következő meccsén duplán szór az ágyú, illetve a hajó páncélja pont akkora vastagítást kap megfelelő helyeken, hogy mindig citadelt kapjon, de még ez se elég a genyoknak, hanem direkt 11 töketlen fecskét tesznek mellé játékos helyett...
ámen B)

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17133 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
VonKurc! Ha visszaolvasod magad, te vagy itt a legkevésbé objektív. Gyakorlatilag flémelsz, nem vitatkozol, veszekedsz. Miért is ne lehetne rád mondani, hogy a statikus RNG hívője vagy?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Benign_Wolf33 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.457 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.