- Köszönetek: 1105
Benign_Wolf33 írta: VonKurz, attól hogy lírai módon indokolsz valamit, az nem lesz igazabb.
Mert akkor azt is magyarázd meg líraian, hogy Pl. a WG miért küzd elhivatottan a Warpack ellen és miért nem 60% a winratje az Imperator Nikolai I-nek, hisz mi érdeke lenne ezeket hagyni a WG-nek...?
A gondolatmeneted kiinduló pontja szerint, ilyeneknek sem kéne előfordulni, ami igaz is lenne, ez tény, csak a valóság mégse ezt tükrözi, amúgy nem egy megterhelő dolog az RNG állítása a játékban. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Igaz hogy tudatlan játékosok rendszeresen valótlan dolgokat hisznek, de ezt nem lehet mindenre ráhúzni és amit állítottam nem newbieként állítottam (akkoriban ilyeneket nem is vettem észre, lehet hogy rámondtam volna, hogy szarul lő a Kongó, de már biztos vagyok benne, hogy mit kell nagy valószínűséggel meglőnie).
És mondjuk minap volt hogy 7 találatból nem sebeztem semmit egy Isokazéra és azt se arra fognám, hogy szar a Kongó, csak az pont olyan szituáció volt, hogy nagyon feltűnt a szar RNG, a csapattársat kellett volna megmentenem, többen is nézték, hogy 7-ből 0-át sebzett a Kongó rombolón és amúgy is nevetségesen körbe is lőtte, kb. olyan valószínűtlenül mint a 0 dmg 7 találatból, ennyire azért nem szar a Kongó (se).
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta: ...és ha pontos ágyút akarsz, ott az Colorado,...
Miben van igaza ?BigaC írta: gyerekek, én tényleg 6 éve játékfejlesztésben dolgozom, és úgy gondolom itt vonKurz-nak van igaza. egyszerűen nem éri meg a kockázat. ha tényleg van csalás, ennyi játékos előtt nem lehet túl sokáig titokban tartani, és ha egy ilyen kiderül, nem csak a játék, hanem az egész cég lehúzhatja a rolót.
DragonZ írta: A reakcióm erre az lett,hogy eladtam a fenébe , és helyette nekiálltam a német cirkáló ágnak, az 5 ös königsbergnek 16,5 a lőtávja és nem mellesleg forognak a tornyai
PzPuma írta: Miben van igaza ?
A gyerekek megszólítás pedig egy kicsit erős.
Attól hogy 6 éve játékfejlesztésben dolgozol (grat)az még nem bizonyít semmit sem jelen esetben.
Van vagy nincs csalás ? és a WoT megyen még ?
Lehet csukott szemmel járni és hinni a mesékbenmajd elmesélni hogy igen, létezik egy tökéletes, (álom) világ....
Baszki! Ez most komoly vagy csak tréfike vagy? Attól, hogy valami tier 5-ös,még az ütegek diszperziója kurvára nem kell, hogy szar legyen!vonKurz írta:
Benign_Wolf33 írta: , csak az van, hogy nem vagyok hülye, tény hogy manipulálva van az RNG-ém. És a nevetséges széttartást meg se említettem, mikor álló és merőlegesen álló csatahajót célzáspontosítóval Kongóból nem találok el többször is egy meccsben 12-14 km-ről és egyébként is túlnyomó részt 1020 dmg...
Kongo ötös hajó, majd a Yamato pontosabb lesz, a nagyobb kaliber meg több citadelt ad, szal szerintem random az random...
......
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.