Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #17095 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Benign_Wolf33 írta: VonKurz, attól hogy lírai módon indokolsz valamit, az nem lesz igazabb.
Mert akkor azt is magyarázd meg líraian, hogy Pl. a WG miért küzd elhivatottan a Warpack ellen és miért nem 60% a winratje az Imperator Nikolai I-nek, hisz mi érdeke lenne ezeket hagyni a WG-nek...?
A gondolatmeneted kiinduló pontja szerint, ilyeneknek sem kéne előfordulni, ami igaz is lenne, ez tény, csak a valóság mégse ezt tükrözi, amúgy nem egy megterhelő dolog az RNG állítása a játékban. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Igaz hogy tudatlan játékosok rendszeresen valótlan dolgokat hisznek, de ezt nem lehet mindenre ráhúzni és amit állítottam nem newbieként állítottam (akkoriban ilyeneket nem is vettem észre, lehet hogy rámondtam volna, hogy szarul lő a Kongó, de már biztos vagyok benne, hogy mit kell nagy valószínűséggel meglőnie).
És mondjuk minap volt hogy 7 találatból nem sebeztem semmit egy Isokazéra és azt se arra fognám, hogy szar a Kongó, csak az pont olyan szituáció volt, hogy nagyon feltűnt a szar RNG, a csapattársat kellett volna megmentenem, többen is nézték, hogy 7-ből 0-át sebzett a Kongó rombolón és amúgy is nevetségesen körbe is lőtte, kb. olyan valószínűtlenül mint a 0 dmg 7 találatból, ennyire azért nem szar a Kongó (se).

warpack az az aim assist ? tényleg nem kovetem ezt naprakeszen :)

a nagy valószinuséggel meglőnie, és a 100% biztonsággal eltalálnia között van némi kulonbseg ugye...

nem sok meccsem van a Coloradoval, de jo hajo, sok pancellal. es nagyon sokra lőtem már mindenféle kaliberrel.
az, hogy szemből lőtem neki egy az egyben szemből, kb 15km-ről citadelt, kettőt is, az pont az a kategoria, mint Yamaton 2 citadel Tirpitzel, az Atagom 900k nettos kore,esetleg a Taihom egy héten bellul szerzett
2 Die Hard medálja, amibol 1000 meccsenként szerzek egyet átlagosan, mondjuk az elso kettot egy heten bellul CV-vel :D

van ilyen, tényleg.
ettől lesz random. a BatChatről is lepattant 25-30 lövésenként egy, mert lepattant. annak volt a legkeményebb helyen olyan 30mm páncél korul, és JPE100 kb 170mm-s kaliberével lőtek rá 50m-ről, ez meg lepattant.
olyan szögben jött a lövés...
azon rugozni, hogy 2 fantasy tank kozott mi lenne a valoságban nem sok értelme van, a WG ilyen játékot csinált, mi meg elfogadjuk hiszen itt vagyunk.
lenne sok más játék amivel tolhatnánk, de ezt választottuk...

ha az állításod az, hogy minden jó meccsed után direkt rossz randomot ad a találatra,(és a gyenge játékosok ezt pont forditva gondoljak egyebkent) akkor az a kulonosen jo teljesítményeket szabályozná vissza, akkor a kiugroan jo eredmények maradnának ritkák, ellenben neked 70%-d van a Nikolai-l 60% helyett, ez meg engem igazol :)
ez azt igazolja, hogy jo játékos az legyilkolja a gyengebbeket, és a WG egyénileg nem szol ebbe bele, hogy ez már megint nyert, koppintsunk az orrara...

az előző listából mellesleg lemaradt a leglényegesebb, te minden hajóddal sokkal tobbet játszol egyesével, és jobban megismered az agyujat, panceljat, én meg rohanok át rajtuk mielobb tizesem legyen :)

magamat tudok ismételni csak, a "multkor is rálőtem és mellé ment, vagy miért nem adott citadelt, tok jo helyre lőtem" az bármi lehet. az lehet mikrolagtól kezdve bármi. rossz random is lehet.
Essexxel bombáztam 3*7 rajjal egy NO-t ugy, hogy 21 ledobott bombábol 1 találat lett, az se sebzett, incapacited.

belenyult a WG ? miert tette volna ? de tényleg, miert ?

statisztikát hozzatok pls, számokat hozzatok, hogy minden harmadik meccsen érdemben rosszabb a szóráskép. hogy a multkori patch ota 300 meccs átlagában ugyanazokkal a hajokkal 30-50-90%-l kevesebb lett a találat...
én hiszek a számoknak, tényleg hiszek, anélkul viszont berakom a siránkozás dobozba... közvetlenul amelle, hogy "cheater, mert kikerulte a torpedomat", "cheater mert eltalált" "cheater mert én nem tudom eltalálni"
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #17096 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: ...és ha pontos ágyút akarsz, ott az Colorado,...

:woohoo: :silly:
Nagy móka mester vagy te hallod-e.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #17097 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: gyerekek, én tényleg 6 éve játékfejlesztésben dolgozom, és úgy gondolom itt vonKurz-nak van igaza. egyszerűen nem éri meg a kockázat. ha tényleg van csalás, ennyi játékos előtt nem lehet túl sokáig titokban tartani, és ha egy ilyen kiderül, nem csak a játék, hanem az egész cég lehúzhatja a rolót.

Miben van igaza ? :ohmy:
A gyerekek megszólítás pedig egy kicsit erős. ;)
Attól hogy 6 éve játékfejlesztésben dolgozol (grat :) )az még nem bizonyít semmit sem jelen esetben.
Van vagy nincs csalás ? és a WoT megyen még ?
Lehet csukott szemmel járni és hinni a mesékben ;) majd elmesélni hogy igen, létezik egy tökéletes, (álom) világ.... :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman, Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #17101 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

DragonZ írta: A reakcióm erre az lett,hogy eladtam a fenébe , és helyette nekiálltam a német cirkáló ágnak, az 5 ös königsbergnek 16,5 a lőtávja és nem mellesleg forognak a tornyai

Ok-OK!

A német ágon már B hull-os Yorck-ig kihúztam....csak az 113k XP baszott sok amibe egy A. Hipper kerül.;)

Több
9 éve 2 hónapja #17103 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: Miben van igaza ? :ohmy:
A gyerekek megszólítás pedig egy kicsit erős. ;)
Attól hogy 6 éve játékfejlesztésben dolgozol (grat :) )az még nem bizonyít semmit sem jelen esetben.
Van vagy nincs csalás ? és a WoT megyen még ?
Lehet csukott szemmel járni és hinni a mesékben ;) majd elmesélni hogy igen, létezik egy tökéletes, (álom) világ.... :P

abban, hogy szerintem sincs csalás a cég részéről :)
nem kizárható, de szerintem valószínűtlen.
azt sem mondtam, hogy nálam a tudás almája a munkám miatt, csak én úgy látom, ilyet egy cég nem engedhet meg magának, még ha (fehér)orosz sem :)

a gyerekek a srácok, skacok bizalmaskodó megszólítás változata, gondoltam, vagyok annyi ideje itt, de írhatok Uram-ot is, ha erre van szükséged :)

Több
9 éve 2 hónapja #17104 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

Benign_Wolf33 írta: , csak az van, hogy nem vagyok hülye, tény hogy manipulálva van az RNG-ém. És a nevetséges széttartást meg se említettem, mikor álló és merőlegesen álló csatahajót célzáspontosítóval Kongóból nem találok el többször is egy meccsben 12-14 km-ről és egyébként is túlnyomó részt 1020 dmg...

Kongo ötös hajó, majd a Yamato pontosabb lesz, a nagyobb kaliber meg több citadelt ad, szal szerintem random az random...
......

Baszki! Ez most komoly vagy csak tréfike vagy? Attól, hogy valami tier 5-ös,még az ütegek diszperziója kurvára nem kell, hogy szar legyen!;)
Konkrétan ha megnézed az alap staton a Colo és a Kongo ütegeinek a diszperzióját biztos, hogy nem lesz pl mint a sebzésben a kaliber különbség miatt, a szórásban is egyenesen arányos különbség!
Egyszerűen nem szabad ilyennek lennie!;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.434 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.