Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17075 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kedves vonKurz most már meg kell kérdeznem Te a WG-nél dolgozol?? :lol: (nagyon véded öket)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #17077 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: meg ha tulzásnak érzik a jo játékosok win rate-jét, akkor tegyék be oket kezdokkel egy csapatba.

De hát beteszi őket!
De engem miért? :S

Több
9 éve 2 hónapja #17078 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de tapasztaltam furcsa dolgokat bőven. A Furutakával a Königbe simán lőttem a 4500-as citadellákat, utána meg az Aoba ugyanolyan ágyúival a semmivel sem jobban páncélozott Nürnbergbe 450-970 és hasonóló sebzéseket. Ez vajon mitől volt?

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17079 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amióta a sebzéses küldetést lehet csinálni, T7 hajókkal minden maradt az eddigi ( kb. ugyanannyi találat, süllyesztés, kigyújtás, citadella stb. ), kivéve a sebzést. Az valamiért a harmadára esett vissza.

Nem felejtett el senki játszani, mégis szinte lehetetlen 100K sebzést (de még 50K körülit is nehezen) összelőni T7 hajőval. Egy T2 ( pl. Dresden ) cirkálóval meglövök egy jobb kör alatt 50K sebzést, most is.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja szabi62 által.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17080 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Kedves vonKurz most már meg kell kérdeznem Te a WG-nél dolgozol?? :lol: (nagyon véded öket)

amennyi időt elcseszek itt rá akár :D

de nem, csak nem szeretem ha "csal a gép" :)
a random az random.

és rengeteg sírást hallottam már 49%-s játékostól, mikor 10 nyert csata után buktunk zsinórban 3-t, hogy csal a gép.
és egy idő után unalmas volt ujra meg ujra visszakérdezni, hogy átlagosan 10 meccsből 5-t nyerunk, vagy 7-t ? :)

nem hittem az aim assist létezésében sem, aztán talán Trucker volt aki leírta hogy mukodik, és ugy mukodhet.
rendben van, akkor az van is.
biztosan sokan használják, de nekem is 3k+ meccsem van mint Benign Wolfnak, csak én 23%-l lövök, ő meg 30%-l.
ez simán indokolja egyébként, hogy miért sebez minden tierben, minden hajóval többet nálam, no de miért találl ennyivel többet ? pl játszhat alacsonyabb tierben, és a gyengébb ellenfelekre közelebbről lőve nyilván nagyobb találati arányt ér el, mint én az Iowaval 23km-ről :)

aztán lehet, hogy jobban lő nálam, mert nagyobb a gyakorlata.
ott volt már zárt bétában is,innen ugyan nem látom, de simán lehet dupla annyi meccse mint nekem. és megtanult lőni.

vagy lehet, hogy gyorsabb a net nála, és kevesebbet lagol, mondjuk wotban még ált volna a dolog, az utobbi egy évben egész jo a pingem.
általában :D

aztán lehet, hogy azért lő nálam jobban, mert jobb.
van aki magasabbra ugrik, van aki fel tud emelni mázsás súlyokat, más meg egérrel klikkel percenként 500-t, és tudja is hogy hova :D
mert van ilyen ember is, én nem ilyen vagyok.

és igen, nyilván felmerül ilyenkor, hogy csal. egyszerűen én vagyok a jobb, okosabb vagyok, szebb, és a csajomnak is nagyobb mellei vannak.
de ő meg csal, az Aislaint is feltette, onnan meg az aim assist már csak egy ugrás...
és különben is a Serb unokaöccsének bejelölte a kiskutyáját facebookon, és az ilyeneknek írt a WG egy külön randomot, amivel tud kanyarban lőni torpedóval...
persze ne legyen túl feltűnő a dolog, sajnos néha olyan randomot is bele kell írni kulon az o kedvéért, amiben mellélőnek és felrobban, kulonben feltuno lenne a 100%-s win rate...

gyerekek, én biztosan túl optimista vagyok. biztosan túl nagy a hitem az emberiségben.

de ha én lennék a WG, tutira nem bonyolítanám meg a saját randomomat olyannal, ami elemzi a játékosok előzé meccseit, és ez alapján minden egyes lövésbe belenyúl világszerte többszázezer játékos minden meccsébe kivétel nélkul...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Szete58

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17081 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

szabi62 írta: Amióta a sebzéses küldetést lehet csinálni, T7 hajókkal minden maradt az eddigi ( kb. ugyanannyi találat, süllyesztés, kigyújtás, citadella stb. ), kivéve a sebzést. Az valamiért a harmadára esett vissza.

wotban van noobmeter.
van itt olyan progi, ami nézi, hogy az utobbi egy honapban érdemben esett a sebzésed tier7 hajokkal ? én még nem láttam,de érdekelne a dolog...

a számokban hiszek továbbra is, csak jó lenne objektívebben kicsit...

Andrej72 írta: Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de tapasztaltam furcsa dolgokat bőven. A Furutakával a Königbe simán lőttem a 4500-as citadellákat, utána meg az Aoba ugyanolyan ágyúival a semmivel sem jobban páncélozott Nürnbergbe 450-970 és hasonóló sebzéseket. Ez vajon mitől volt?

nem olyan szögben ált az ellenfél, nem olyan távolságra volt, nem olyan sebességgel, nem olyant dobott a kocka.

Furuval hány alkalommal lőted Konigbe a citadellákat ?
40 gyalázatosan xar bukott meccsem van a Furuval, mármint ebbol talán 25-30 a bukott, nemtom, sok.

és átléptem.
neked mennyi van vele, szintén 40 ? és ezalatt hány Koniggel találkoztal, közben mindig mindenkibe beletoltad a citadelt ?
és Aobaval meg sose jott ossze a Nurnbergen ? mennyibol nem, 100 találkozásbol 90-szer nem ? :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.