- Köszönetek: 66
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: egyébként sok prém hajóba próbálnak különlegességet tenni
ettektöl lesznek OP-k
A sok birka meg megvásárolja bösz bégetések között ,hogy ezzel majd tud játszani.
De a birka attol birka marad ha Tirpitzel van is
Metrodon91 írta:
stevedoki írta: A játékos szám csökken.. Ami 5-6 hónapja 25ezer volt átlagban, az most 18ezer körül van ua idöszakban. Talán mert szarrá nerfelik a prémium hajót, bevezetik a pink teamkiller büntit, de hülyét tesznek melléd csapattársnak mert a k..a wr az elsődleges, méregdrága csomagban kapható szinte minden prémium hajó AAA kat játéknál drágábban!!!!, és a hab a tortán, az amúgy szintén g...láda Intel féle HD2500 lassító vga-n még a Far Cry 3 is jobban fut, mint ez a sz.. Pedig a texturák és szinte minden ordítóan elavultak, ha egy AW-hez nézem akkor meg egyenesen sírok. 2005, szinte Silent Hunter 3 jobban nézet ki ennél. AIM assist folyamatosan jelen van, a tantusz nem eset le a kezdetektől, hogy hordozó nem tier 4-ben kellene megjelenjen és nem lennének balansz problémák vele.. Pedig egész jól indult a dolog, a hordozókat leszámítva. Meghal ez a játék is.
Szerintem nem fog meghalni a játék. Tény, hogy mentek el, de szerintem visszafognak jönni, ha lesznek új ágak.
Sziasztok!
Figyelemmel kísérem a fórumot de már nem játszom ezzel a játékkal. Meghalni nem fog ez meggyőződésem hisz mindig lesznek újak és a régiek is olykor visszatérnek. Az okkal vagy okokkal mindenki tisztában van és a dühöngő tele van mindenféle írásokkal melynek többsége helytálló.
Szerettem ezt a játékot ugyanakkor (szubjektív) a csapat az amelyikben lehetne normális csatákat játszani de sajnos nem vagyunk már gyerekek így szinte kiszámíthatatlan ki mikor tud a gép elé ülni.
Egyedül játszani lutri és több a probléma és az idegeskedés. Olykor olykor belépek de nem játszom Én is eljutottam már szinte minden hajóosztállyal 6-7-8 szintig valahogy még sem vonz annyira. Anno írtam hogy itt is mint mindenhol a világban minden a pénzről szól és bizony ez ide is beilleszkedik. Pénzért vásárolnak hajókat az ember feltételezi hogy lehet rá számítani a végeredmény pedig az ellenkezője. De ez csak egy ok és nem sorolnám a többit. Mivel ez nem egy szimulátor (attól fényévekre van) és a legfontosabb hogy "csapat munka" nem az számít hogy életben maradsz vagy meghalsz vagy hogy mennyi hajót süllyesztesz el stb........ természetesen ez is szubjektív. Ergo én belefáradtam és mással játszom. Írtam már itt is hogy érdemes kipróbálni de sajnos alig van Magyar a steel ocean-ban. Halkan jegyezném meg az idegeskedés tizedére csökkent a csalás kizárt a grafika gyengébb egy jó kártyával azonban már elég tűrhető a gravitáció sem áll a helyzet magaslatán még sem panaszkodom csak játszom. Olykor egyedül olykor csapatban.A visszatérés részemről talán majd akkor ha azt látom a fórumon hogy mennyit javult a játék és van csapat akikkel játszhatok. Én nem azért ülök ide hogy nyugtatókat szedjek.
A végére azonban szeretném leírni hogy aki a vitorlásokat kedveli annak érdemes a naval action-t kipróbálni és sok a Magyar is! Nem favorizálnám mert ez már merőben eltér a wows-tól.
További szép napot mindenkinek......
Alex!
Hello!Kzoli írta: Én megnéztem azt a steel ocean de le sem töltöttem mert azért is pénzt kér, hogy hangokat meg egyebeket letudjak tölteni úgy hogy mennek búsba ahogy vannak, és több helyen olvastam, hogy nem is jó.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.