Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25039 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25040 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos ez ilyen játék :( Pár napig/ hétig szopóág, hiába találom el, allig sebzek, viszont én sorra kapom a citadellákat stb., aztán ha ez elmúlik, utána érdekes megugrik a sebzésátlagom, csatánként több citadellát is lövök, sorra jönnek a nyerő meccsek (akár vesztes helyzetből is). Majd kezdődik a ciklus elölről....
A jó és rossz időszak hossza változó, de érezhető, mikor váltás van (találatok, sebzés, győzelmi arányok stb.).
Nekem is elég sokszor elgurul a gyógyszerem :D Mikor látom, hogy nyerő helyzetből hatalmas bukta lesz, vagy mint ma, mikor kilövésem után, épp egy DD szerencsétlenkedését néztem, ahogy próbál egy vele párhuzamosan, előtte haladó hordozót kitórpedózni. 3 sorozatából 1 db találta el. Csak azt nem értettem, miért nem használta az ágyúit (a torpedó találata után pár HP maradt a hordozón, de az idióta még ekkor sem ágyúzott, így más vitte el a kill-t :D )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja tyer82 által.

• perp
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25044 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Dühöngő
New Mex, 356mm-es ágyú, AP lövedékkel, 51 sikeres találat, az időjárás miatt több, mint a fele 10km alatti távról indítva. 52.096 DMG. Értem én, hogy nem cruisereket kaptam ki és egy Amagival majd egy másik New Mexicoval forgolódtam egy kis sziget körül, de akkor is. Ennél ez heroikusabb volt... kellett volna lennie:). (Merthogy így nyilván a másik New Mex élte túl a közelharci csatározást úgy, hogy kevesebb HP-ról indult mint én)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja perp által.

Több
8 éve 8 hónapja #25045 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Esetleg ő jobban beforgatta a hajóját? :whistle:

• perp
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25046 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Esetleg ő jobban beforgatta a hajóját? :whistle:

Természetesen valószínűleg ügyesebb volt:) De kétszer telibe vertem az oldalát teljes salvoval, és ha nem i azt mondom, hogy legalább egy citadella járt volna (de :D ), de azért az 51 találatra 52e dmg az fáj:)

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25050 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
51 találat? Azt jelenti, h percekig csak egymást kalapáltátok... ;)
szemből, ha az oldala nem elérhető tisztán, nem azt kell lőni, hanem az első tornyokat, jó eséllyel ki tudod ütni őket :unsure:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.420 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.