Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25057 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ghostsaker, DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25058 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megvettem a hippert, de már az 5. meccset bukom vele. Mi az istent csináljak ,hogy a csapat lehozza a meccset?! Kéne az az xp szorzó -.-
Stock Hipperrel meg sok dolgot nem tudok tenni, eddig sebeztem 40k-t, 35k-t, 16k-t, 80-t és 45k-t :dry:

• perp
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25072 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: 51 találat? Azt jelenti, h percekig csak egymást kalapáltátok... ;)
szemből, ha az oldala nem elérhető tisztán, nem azt kell lőni, hanem az első tornyokat, jó eséllyel ki tudod ütni őket :unsure:

Nem mind az 51 találatot a New Mexico kapta :D Az elég állóháború szagú lett volna két csatahajó között. Mi a meccs végén akadtunk egymásra, neki sem volt segítsége, én is egyedül maradtam és a vihar közel hozott egymáshoz minket. Arra tisztán emlékszem, hogy a nagy térülés-fordulásban két teljes salvoval teljesen oldalba kaptam és ez bőven 10km alatti táv volt. Egyébként nem a szerencsétlen DMG kiosztást okolom a csobbanásért, az csak fáj:) A párharcot ott veszítettem el, hogy a végén rossz irányba tekertam a kormányt. Ha jobb kéz felé fordulok, akkor a másik hajó mögé kerülők, ő pedig kapkodhatja össze az ágyúit. Ellenben valami számomra is megmagyarázhatatlan oknál fogva én a másik irányt választottam, így én maradtam ott feltárt oldalú hajóval és pókláb szerű ágyúsorokkal.

(Volt még egy ilyen érthetetlen mozdulatom ma, amikor cirkálóval előre rohantam... persze kaptam is az össztüzet. Főleg T5 hajókkal voltam összezárva, szinte egyedüli magas tierűként, így eléggé égett a pofám, hogy pillanatok alatt bedobtam magam csalinak a Myokoval.)

Egyébként szerintetek mikor jön el az ideje, hogy hosszú percek várakozása nélkül is ki lehet majd próbálni a T3 német csatahajót? :) Eddig két meccset volt türelmem kivárni, de inkább hanyagolom még.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25073 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
A hét közepe igy saccra
Ugy szoktam, h inditom a T3at, s amig rostálják, odaki nézem a Halló-hallót... :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 8 hónapja #25076 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Panaszkodtok a buktákra,akkor ez mi? Ilyen sorozat még nem volt egy hajómmal sem mint az Amagival ma.+délelőtt is volt egy bukta összesen 9 egymás utánban,háh már az ideg megevett. :angry:
Egy vigasz volt az egészben a több mint fél milla kredit.
(megjegyzem délelőtt a Kongóval is az 5-ikre sikerült nyerni a csapatnak)

Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #25080 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Pipi1495 írta: Panaszkodtok a buktákra,akkor ez mi? Ilyen sorozat még nem volt egy hajómmal sem mint az Amagival ma.

Nem mi panaszkodunk: Te panaszkodsz... Az Amagid nem vadász, hogy folyamatosan cipeld a málnásba a macihoz... summa: lassan írom le, hogy végre megértse az is, akit illet: vesztes hajóval nem megyünk köv. kört. Ennyi! :angry:

Az persze más, ha ez egy direkt [strike]fizikai,[/strike] [strike]kémiai, [/strike] [strike]szociolingvisztikai [/strike] mittudoménmi kísérlet volt, akkor max. respect a türelmedért, nekem nem lett volna ekkora. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pipi__

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.