Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25119 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ehhez a teljesítményekhez, amit mostanság művelnek alacsony tierben, csak gratulálni tudok. 8:5 a csata állása a javunkra, jól álltunk HP ügyileg is, meg minden. A hordozónk balfasz volt, elég hamar elmentek a repülői, az ellen hordozó meg sorra szedte ki a lassú BB-inket (főleg ha az idióta barom megáll 1 helyben, hogy esélye se legyen kikerülni akár csak 1 torpedót is). A csapattársak egyenként mentek a vágóhídra, az ellen meg röhögve kiszedte őket. És napok óta ilyen csaták mennek, sorra bukó az összes. Asszem nem sokat vesztettem azzal a pár hónap kihagyással, az idióták még mindig itt vannak (és persze mindig a csapatomba kerülnek).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25126 Írta: tyer82

Az ilyen meccseket bukni kell....
Hozzáteszem, utóbbi időkben az automata pilota mintha bug-os lenne. Beállítottam egy fordulót, hogy el tudjak menekülni, utána a repülőket irányítottam, majd mikor támadás után indultak vissza repülők, visszanéztem hajóra, és mintha nem is mozdult volna, pedig teljes gőzzel ment... És ilyesmi sokszor előfordul, vagy az, hiába adok meg útvonalat, fordulókkal, megy egyenesen a hajó. Emiatt nemegyszer futottam így ellenségbe, mivel úgy voltam, a hajóm biztonságba megy, nem a csata közepébe, míg a repülőkkel játszadozok.
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25127 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megmondom én mi annak az oka... :P . Az, hogy mig a repcsiket kattintgatod, egy félrekattintásnál, hibás rárepülésnél ujrainditásnál az 1es lesz aktiv, az anyahajó :P , s abban a hiszemben, h a repcsit küldöd előre a frontvonalba, a hajót inditottad oda el. Sajnos ismerős dolog, nálam is előfordul :S term. a düh öl meg mikor észreveszem
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 8 hónapja #25128 Írta: tyer82
Az lehet, de amit írtam még, hogy mintha 1 helyben állna a hajó, miközben teljes gőzzel kanyarodni kéne neki, akkor ha rámegyek a hajóra, mutatja az útvonalat, tehát amit írtál ebben az esetben nem lehetett.
De a legnagyobb baj, hogy nincs vagy nagyon kevés a jó csapatjáték. Hordozóval azért amennyire csak lehet, szeretek menni a csapattal, minél gyorsabb legyen a repülők fordulási ideje. Csak védelmet meg ritkán kapok, sokszor hagynak a szarban.... :(

Több
8 éve 8 hónapja #25129 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sokszor biztosabb egy jó sziget mögött állni, mint a csapattársak mögött...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25138 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

mostanában ilyeket megyek az Isokazéval
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.399 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.