- Köszönetek: 1654
Norbee82 írta:
GaiusHun írta: ... sajnos... a játékosok, mostanában feltűnően sokan mindig az én csapatomban a józan taktika ellen harcolnak....
Nem is lesz összhang, míg nem lesz normális csapat játék lehetőség. Ez olyan most, mintha a fociban 11 Ronaldo-t raknál a pályára... Senki nem védekezne, nem lenne szervező, mindenki a gólra menne. Tuti zakó.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
azt hiszem én is h ez a rangsor a valós. Már csak azért is, mert én ha szórakozni akarok, v csak egy laza kört menni, kicsit pihentetni az idegeimet meg hasonlók... akkor egy rombolót veszek elő. Leginkább a Fubukit, de a Mahant is. Szóval ez van, tényleg a rombi a legkényelmesebb hajótipus. Akkor megy be a sürübe, amikor akar, s általában akkor is jön ki onnan... Ha van kedve, lő, ha nem akarja h spotolják, csak torpedót használ. Neki van a legtöbb saját döntési lehetősége, a többinek nincs, ők általában csak kényszerű döntéseket hozhatnak, csak alkalmazkodhatnak a helyzethez.GaiusHun írta: Egy kicsit csatlakozva a fenti témához, mivel mostanában sokat játszottam BB-vel?
Nerfelni kellene egy csatahajót? Szerintem ez bődült baromság. mivel cv-zem, elsődleges célpontjaim a BB-k... buffolni kellene? Szerinte nem, mert játszom cirkálóval is, és mikor oldalba pacsiz egy BB, akkor min. 1 de legalább 2 citadella röppen sebtiben.
Hangsúlytalanok a cirkálók? Kérdezd meg a BB játékost, akit hajóvázig égetnek, avagy kérdezd a cv játékost, akinek a gépeit lövik a vizekbe, avagy kérdezd a dd játékost, akit egy cirkáló vesz kezelésbe.
Mi a helyzet a cv játékosokkal? A legtöbb esetben vagy egy másik cv játékos végez vele, vagy egy ügyes dd játékos. S aki úgy véli, a cv a legkönyebb kategória, annak javaslom próbálja ki 8. tiertől felfelé.... mikor egy rárepülés során lelövik a gépeid 60-70%-át...
Akkor most marad a dd, de igazán ... rejtve vannak, lopakodnak, torpedóznak... ez sem egyszerű mulatság, főleg amerikai, de leginkább orosz vonalon. Akkor ki marad? A japán nindzsák, akik a semmiből dobálnak több tucat torpedót?
A csaták lényege az őszfegyvernem lenne, azaz a romboló felderít, torpedókkal támad, káoszt kelt, és felfedi az ellen rombolóit, s ha kell, a cirkálókhoz menekül. Na meg a foglalás, mivel jobb foglalni? Egy rombolóval, aki alacsony észlelési értékkel rendelkezik és füsttel, gyors mozgékonysággal, avagy egy cirkálóval vagy csatahajóval? A cirkáló a testőr, aki rombolót gyilkol vagy oltalmaz, elűzi az ellenséges cirkálókat, és elhessegeti az ellen cv játékosainak gépeit. Nem beszélve arról, hogy a cirkálók tüze pokollá teszi a csatahajós élet. A csatahajó pedig úszó erőd, aki biztos távolból, össztüzekkel robbant mindent le a térképről, miközben ő maga is oltalmaz, de oltalomra is szorul. A cv játékos a 2. számú közutálat tárgya, aki jó ha van, de amúgy rohadjon meg... (én is ilyen voltam)... a cv a legsebezhetőbb, abban a pillanatban ahogy rád talál egy dd, harangoztak...
Úgy gondolom a cirkáló a legnehezebb, hiszen a mozgékonyság árra a páncél hiánya, a következő a csatahajó,aki mindenki prédája, igaz nem kell tűzvonalban harcolnia, utána jön a cv s majd a dd... saját vélemény...
Ezek szerint elégé kilógok a sorból mert ha szórakozni akarok akkor a Zaot veszem elő.leopardusz írta: azt hiszem én is h ez a rangsor a valós. Már csak azért is, mert én ha szórakozni akarok, v csak egy laza kört menni, kicsit pihentetni az idegeimet meg hasonlók... akkor egy rombolót veszek elő.
Tudom tudom, ismerem már ezt...PzPuma írta:
Ezek szerint elégé kilógok a sorból mert ha szórakozni akarok akkor a Zaot veszem elő.leopardusz írta: azt hiszem én is h ez a rangsor a valós. Már csak azért is, mert én ha szórakozni akarok, v csak egy laza kört menni, kicsit pihentetni az idegeimet meg hasonlók... akkor egy rombolót veszek elő.
("Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is")
Majd ha Kagerod lesz 5.4-el az király.leopardusz írta:
Tudom tudom, ismerem már ezt...PzPuma írta:
("Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is")
azért Zao, mert ecceris nincs rombolód, másoccor meg pont ugyanazért miért nálam a romboló, az extra alacsony spothatár miatt. Kényelmes vagy te is
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.