Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #26393 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Benign_Wolf33 írta: Ez foglalkoztatott már engem is. Nem tudom miért érdekük, hogy ne legyen benne.

szerintem nem üti meg a mércét, látható a visszamaradottabb kezelőfelület, kicsit bugos is, így gondolom nem akarják hivatalosan belerakni, viszont befejezése prioritásban valószínű leghátul kullog. gondolom sokáig belső tesztlehetőségként üzemelt/üzemel ma is, arra meg jó a gagyi felület is.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26398 Írta: BigaC
eladásra kerül: Tirpitz, Atago.
ezekkel a hajókkal képtelen vagyok megtanulni játszani, csak rontják a statomat.

Több
8 éve 7 hónapja #26399 Írta: BigaC
1 hét után leülök játszani, nem mentem rossz dmg átlagot, de zsinórban 6 bukta, mindegy milyen hajóval.
a legvégén Iowa hátha, kemény 13K dmg, nyerünk, hahahaha.

amúgy növelték a ciklon gyakoriságát? a 8 játékból 3 ciklonos volt.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26400 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: eladásra kerül: Tirpitz, Atago.
ezekkel a hajókkal képtelen vagyok megtanulni játszani, csak rontják a statomat.

Az Atago nem rossz szerintem,viszonylag a pénzt is jól hozza.A Tirpitzet szerintem már buherálták,vagy a játék változott,de én sem tudok vele kiemelkedőt menni.Legalábbis eleinte mintha jobb lett volna.De lehet hogy csak képzelem.....A statról:engem tökre nem érdekel az enyém.Mindig próbálom oda tenni magam,több-kevesebb sikerrel.Úgy érzem hogy sok esetben a csapat rontja le,nem én magam,ez ellen meg sajnos nem tudunk tenni semmit.,,,,
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja James Onedin által.

Több
8 éve 7 hónapja #26404 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ne ezt a szar statot nézzétek nem ér szart sem! Win rate minek? Rajtad múlik csak? Ha már annyira ilyesmi számít nézzétek a DMG az csak és kizárólag rajtad múlik győzelem vagy vereség teljesen mindegy ott vagy jól csináltad vagy nem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, llw99

Több
8 éve 7 hónapja #26407 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Reggel egyik csata épphogy elkezdődik, az ellennél az egyik elkezd anyázni engem (valami spanyol idióta), csak nem értettem az okát (még lőni se lőttem rá, csak később, de nem volt semmi extra, 1 lövéses kill vagy ilyesmi). Az ember kedvét meghozzák az ilyenek.

Oldalmegjelenítési idő: 0.424 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.