Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #26408 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Prémiumhajót nem adunk el! Tirpitzet pláne (Atagóról is csak jókat hallottam)!

A kikötő nagy: elfér.

A statról meg... a vérnyomása annak túl alacsony/nagy, aki méri!

KZolinak van igaza: sebzés+sebzés+sebzés és megint csak sebzés!

Az utóbbi napokban hihetetlen pofonokba mentem bele. Mindnél tudom, hogy hol hibáztam, mikor és mit rontottam el. Sebaj... majd ha nem köll gyújtogatnom a küldetések miatt, jobb lesz.

A Tirpitz továbbra is az egyik leghasználhatóbb csatahajó a játékban, de egyedül max. a végjátékban hoz le csatát. Odáig óvni kell - no nem muszáj egy fjordban dekkoltatni a háború végéig, de lényeg ami lényeg: ne kapjon fókuszt, mert azt nem bírja.

Bár melyik hajó bírja?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26409 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem véletlen szoktam volt mondani "okos legyél mert hülyéből van elég" ez itt is érvényes ne foglalkozz vele had mondja. :)

Több
8 éve 7 hónapja #26410 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Persze, nem adom el, csak dühöngtem...

Ebben az Epicenter módban hogy kell játszani?

A csata úgy kezdődött, hogy valaki bekiabált, hogy mindenki menjen be a közepébe és legyen agresszív.
A birkanyáj meg bégetett, hogy oké.
Jó mondom én is, nekem ez az első, nem fogok vitatkozni, bementem a Hipper-el.
Az ellenség nem jött be, hanem a széléről körben elkezdett minket lőni. A Hipper-el összeszedtem 70K sebzést, de aztán a 3 csatahajó ellen, ami a külső ívről lőtt, nem bírtam túl sokáig.
Be is buktuk volna, de szerencsére volt egy értelmes romboló, aki elbújt középen és szerezte a pontokat, és végül ponttal nyertünk, de kb 3-4 hajó mínusszal.
Gondolom létezik ide valami jobb stratégia is...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 7 hónapja #26412 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt az epicenter módot rühellem. Ez is csak arra jó, hogy az agyatlan lövöldözésre buzdítsa a népet. Én nemigazán éreztem még ezen mód alatt, hogy nagy taktikázást igényel. Minnél gyorsabban be középre, majd ott maradni és nem engedni be az ellent (viszonylag kicsik a zónák, ami szerintem a fürge cirkálóknak és rombolóknak kedvez igazán, BB-vel nehéz manőverezni benn). Leginkább a 3-4 bázisos foglalásokat szeretem.

Több
8 éve 7 hónapja #26413 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
A lényeg a körök birtoklása tehát nem kell bevágtatni elsőre középre!!!!!
Azért csinálták hogy dinamikusabb legyen a játék.

Több
8 éve 7 hónapja #26414 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Ezt az epicenter módot rühellem. Ez is csak arra jó, hogy az agyatlan lövöldözésre buzdítsa a népet. Én nemigazán éreztem még ezen mód alatt, hogy nagy taktikázást igényel. Minnél gyorsabban be középre, majd ott maradni és nem engedni be az ellent (viszonylag kicsik a zónák, ami szerintem a fürge cirkálóknak és rombolóknak kedvez igazán, BB-vel nehéz manőverezni benn). Leginkább a 3-4 bázisos foglalásokat szeretem.

Nekem sokkal jobban bejön , mert a sok idióta egy helyre van koncentrálva . A romboló ha az elején bevágtat középre az nem jelent semmit , ha a csapat tudja mit kell csinálni, és azt veszem észre sokkal jobbak ezek a csaták ,mint a dominancia módosok .

Oldalmegjelenítési idő: 0.375 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.