Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26418 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
20 csatábpl 12 vereség 8 gyözelem.
Ebböl a két legjobb wowreplays.com/Replay/17209 és a másik wowreplays.com/Replay/17210
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26419 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
ilyenekkel mit kezdjek?
2 foglalás, 1 védés, 3 kill, majd vereség.
ma tényleg erős szopatást érzek, akkor is vesztek, ha jobban játszom (ha rosszul, akkor alap).
holnap délelőtt talán jobb lesz a helyzet.

Több
8 éve 7 hónapja #26442 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én azon gondolkodom, hogy egy ideig ismét pihentetem a játékot. Úgy látom szopóágra helyezett megint. Bayer-nel átlag 1000 Hp sebzés talált lövedékenként?! Ez vicc akar lenni a wg részéről? Tier V-ös cirkálóval 500-600 akat símán adja, csak míg a BB-vel lövök 1 salvo-t, addig a cirkálóval 4-et, 5-öt legalább. Arról nem is beszélve, hogy ellen BB-t lövöm, minden 2., 3. salvo-nál van sebző találat, levisz 3000 Hp-t, ők belémlőnek, a Hp-m negyede lemegy. Ez az a helyzet, mikor az RNG nem veled van (csak ez már sokadik napja így megy....).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 7 hónapja #26481 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én kb egy jó hete vagyok úgy,hogy első 4-5 csata bármely hajóval megyek biztos vereség. kb 5-6 hajóval,hogy azért általában 1-2 hajó süllyesztésem megvan,tehát azért nem rajtam megy el,vagy kb 400-500 ponttal. osincs egy olyan nap,hogy jéééé,győzelemmel lehet kezdeni. Bár idegesit,de lassan csak röhögök (kinomban) ezen. Valaki irta,hogy le kell szarni a győzelmet,mert az úgy is eldönti a progi,tehet bármit is,inkább csak a sebzésre kell menni,ha átlagban növeled,akkor azért megtetted amit tudtál,győzelem vagy vereségtől függetlenül. Persze amit irsz kicsit nevettséges,én is átéltem a Bayern-el elég sokszor,hogy nevetséges sebzéseket okoztam,pedig eltaláltam rendesen a másikat. Most Gneisenau-t fejlesztem,használom, kezdem megkedvelni,bár ez is olyan mit a testvérhajója, a Scharnhorst: csatacirkáló vigyázni kell rá mint egy cirkálóra. Néha belefutok Bayernbe,és kaptam már tőlük rendesen,nálam érdekes annyira nem volt jó hajó...szóval érdekes...megértem teljesen amit irtál...

Több
8 éve 7 hónapja #26483 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Teljesen random dolog, az biztos. A győzelem meg igazából azért számít, mert akkor több kredit és Xp jár. Tier VII-nél már nagyon számít ez, mivel drága a hajók javítása (ma volt egy 90 000 sebzéses Hiryu-s köröm, de bukta, így éppenhogy kerestem valamennyit- 70-75 000 a javítás, süllyedtem, és sok gépet nem is vesztettem még....)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 7 hónapja #26497 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igaz,persze mindenki inkább nyerni szeret még ha a vereségnél amúgy ő maga megtett mindent amit tudott..de hát ahogy ma olvasom a többiek irásait,nem kegyes hozzánk a tisztelt WG MM... :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.389 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.