Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #26502 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sebzés, sebzés és sebzés... ha a saját HP-d fölött sebzel, hasznára vagy a csapatodnak, ha süllyesztesz is közben, még jobban... nálam a cél a saját HP + 2 kill... ha olykor elérem, pezsgő meg ilyesmik... 46% a győzelmi rátám, ami annyira nem bosszant (dehogynem! :evil: ) - egyes hajók és hajótípusok/kategóriák és a legutóbbi napok-hetek-hónapok eredményei árnyalják piczinyt -, az viszont, hogy a killrátám 0,9 körül van csak, az nagyon is... már ha olykor, nagyon-nagyon ritkán szerencsére, rápislantok. :blink:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26505 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyra vágyo vagy.A tegnapi utolso csatában az egész csapat hozot össze két killt :sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 7 hónapja #26511 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem értem én, hogy is van ez valaki magyarázza el. Az új skillek óta töbször láttam, hogy egy nyomorult BB egyszem magában a fél rajt leszedi 4-5 mp alatt. Az előbb volt egy meccsem 6 km ről küldtem a scharnsholst-ra (vagy hogy írják) egy raj TB-t a saipanról és 5s alatt 2 gépet lőtt le az kb 4000 sebzés.....

Több
8 éve 7 hónapja #26514 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondolom ráakasztotta a légvédelmet a rajra, az sokat számit...

Több
8 éve 7 hónapja #26516 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tudom mit cseszett el a Wg, de már több, mint 1 hete erős szopóágra rakott. Bármit csinálok, bármennyit is sebzek, a csatáim 90 %-as bukó (a napszak mindegy, eddig hétköznap délután/ estig lehetett menni jó köröket, most ezeknek is vége). A vesztes csata még hagyján, de ezekben a csatákban ha az ellen 2-3 hajót veszít, akkor már "túlteljesített" a csapatom. A sebzéseket allig adja, de ha kapok 1-2 lövést, a Hp-m felének annyi kb. Cv-vel egy BB-re teljesen merőlegesen az oldalára ledobja a torpedókat, csak egy pillanatra néztem félre, hogy a vadászaimat átirányítsam máshová, visszanézek, 1 torpedó sem talált, a BB szembefordult velük, kikerülte mind! Ez már kész röhej, amit a Wg RNG címén művel.

Több
8 éve 7 hónapja #26526 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az alábbi csata után,amikor 2 ellenséges dd-t is meg öltem,le pontoztak,mert dícsértem a saját rombolóink (nem) foglalását.....

Oldalmegjelenítési idő: 0.405 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.