Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26538 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mikor mennék egy jó kört izumoval, de a random a képembe köpi, hogy nem :angry:

(66k....)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26542 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csata Bayer-nel a Two Brothers pályán, egyik irányba megindulok egy Tirpitz, 1 Dd és 2 cirkálóval, mire feleszmélek, eltűnnek melölem, egyedül maradok 1 Tirpitz-cel, 1 Scharnhorst-tal 1 Clevland-del és 1 Shors-szal szemben, menekülés közben összeszedtem 90 000 sebzést, persze bukó meccs. Köv mecs szintén Bayer-n, a csapat 2 részre szedve, velem van 3 DD, velem szemben az ellennél 3 DD és 2 hordozó, összeszedek nagy nehezen 10 000 sebzést, nyerjük a meccset..... Mire lőtávolba került volna 1 BB vagy cirkáló, kiszedi a csapat. Mi a francért tesz egy lassú csatahajót ilyen messzire a fő fronttól?
Több mint 1 hete, hiába sebzek, vagyok benne a top 3-ban, 10-ből 1 nyerő meccs, ha van...

Több
8 éve 7 hónapja #26545 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Remek volt az izumos csapat, 80k-s meccs bukta, majd utána 35k sebzéssel haltam majd lett bukta... (egy yamatonak megint löttem egy citadellát, cserébe ő lött kettőt, közben hakuryuu is rám jött -.-)

Több
8 éve 7 hónapja #26553 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát Szete bátyó megleptél. Most már biztos vagyok abban,hogy a győzelmi ráta egy kamu. Neked 46%-os a győzelmi rátád. Nekem meg 47??? Biztos vagyok benne,úgy,hogy nem játszottunk együtt vagy egymás ellen,hogy biztos jobb játékos vagy nálam. És tényleg egyet értek: sebezz az aktuális hajód XP-je felett minél jobban,esetleg egy pár hajó süllyesztéssel,akkor mindegy,hogy a kedves MM mit dob,te megtettél mindent...

tyer82...minden elismerésem,hogy 10-ből 1 győztes csata mellett én biztos uninstall mellett döntöttem volna már. Akkor befogom a szám a kb 1-1,5 hete tartó, inditásból 3-4-5 csata bukás mellett azért ezután már enged nyerni is,de nem kb 90%-os vesztes csata után.

Nálam az 50% elérése lenne a cél,azzal már megelégednék...(kicsit nagyravágyó vagyok :lol: ),de nem enged a 47%-ról előre lépni sajnos.Tegnap mondjuk nagy kegyes volt az MM: 1 vereség+1 győzelem ez ment 3-szor, majd 3 Kagero bukta...majd adott 3 győzelmet,az utolsó meg méltó volt a Tirpitzhez 100 ezer feletti sebzéssel,szóval 6 győzelem+6 vereség, aznapi 50%-os aránnyal kiléphettem "elégedetten" ;)

Több
8 éve 7 hónapja #26557 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi történt ezzel a Fusoval? 100K felett mentem vele nem ritkán, most meg nevetséges sebzések, alig találok el bármit.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26558 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mindjárt megnézem, Csiga. :)

Megnéztem: nem lett rosszabb, szerintem legalábbis, inkább csak peched lehetett. :(

P. S.: Bár ha Puma is azt mondja, hogy nagyobb lett a szórása, inkább neki higgy! :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Szete58 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.431 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.