Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #26559 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

llw99 írta: Most már biztos vagyok abban,hogy a győzelmi ráta egy kamu.

Nem az. Vannak itt nagyon jó játékosok, akik stabilan magasan 50% fölött tudják tartani... van itt pár embernek karibi-tengeri zászlója... :)
A győzelmi rátánál fontosabb mutató az utóbbi időszakban nyújtott teljesítmény. Biztos vagyok benne, hogy a legutóbbi száz csatádat messze jobb mutatóval zártad, mint az első százat. :)
Ha zavar a Win-rate alacsony volta, nézd meg, mely hajókkal vagy sokkal jobb 50%-nál, és menj azokkal csak. De szerintem ezzel nem érdemes foglalkozni, mert a játékélményt magát öli meg, munkává és görcsös teljesítménytartási-növelési kényszerré silányítja ezt a jobb sorsra érdemes játékot.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26565 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: Mi történt ezzel a Fusoval? 100K felett mentem vele nem ritkán, most meg nevetséges sebzések, alig találok el bármit.

Valami történt vele mert valami orbitálisan nagy a szórása....
Régóta megtartottam de ha így folytatja eladom...

Na meg a csapatok... te jó ég.... tessék megnézni a minimapot a képen.

H3 ról indultunk ketten HunQQriQval, először töketlenkedtünk :P a induló helynél de egyszer csak azt vettük észre hogy a teljes csapat megindult a C-re !
És mi történt ? megálltak a C-n ! közbe mi is megindultunk utánuk hátvédként végül az utánam loholó két cirkát kikaptam 50k sebzéssel top 2ik lettem...
Miközben a teljes csapat elhullt a C bázison !! kivéve 2 csatahajónkat kik a C/B 10 es vonalon süllyedtek el....(na meg az egyik rombolót kivéve aki az elején kapásból elhullt középen)
Ekkora birka(már elnézést a szóért) csapatban sem mostanában voltam.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26566 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ekkora birka(már elnézést a szóért) csapatban sem mostanában voltam.
Én csak ilyeket kapok.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 7 hónapja #26567 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő
Udv!

Nos egy jo ideje engem is szopoagra rakott a jatek, ami egy ido utan eleg frusztralo. 4 agat huzok egyszerre, azokat probalnam naponta leduplazni, de tegnap is zsinorban 5 veresegnel mar lattam, hogy ez felejtos lesz, nem fer bele az idobe. A win rate-m picit 50% felett volt, most mar alatta. Sokszor elkezdodik a jatek es meg el sem ered az ellenseget, mar lehalt 3-4 csapattars... Szoval rohansz az eredneny utan, probalsz forditani. Az is lehet, hogy a WG ugyanugy telepakolta botokkal a WoWs-t, mint tette a WoT-tal es ez onmagaban eldonti a meccseket. Sok talalatnal egyszeruen nem sebzek, viszont en kapom a citadellakat sorozatban, ez is erdekes. Amikor megunon a kuszkodest, akkor megyek a Tirpitz cel oberkodni, en azzal a hajoval tenyleg op-nak erzem magamat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 7 hónapja #26568 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezekbe a lemming járatokkal az a legrosszabb, hogy rendben, elindul a csapat 90 %-as 1 irányba, de ha szembe jön 2-3 hajó (és a minimapon látszik, hogy az ellen fő csapásiránya messzebb van), pánikba esnek és elkezdenek fordulni, visszavonulni stb., és ha ez egy szűkebb részen van, torlódnak, akadályozzák egymást (ezt néha tetézik azzal, hogy a hátsó sorokból vadul szórják a torpedókat).
Nekem ez a kreditkeresés érdekes még, hogy mikor mire mennyit ad. DD-vel pár ezer sebzés és van 1 foglalás, már 100 000 felett keresek. Tegnap mentem tier VII-es japán CV-vel, sebzek 90 000-et, és 100 alatt keresek (ebből a nettó éppenhogy nem ment mínuszba, a lelőtt repülők stb. miatt, pedig nyertünk is).

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26581 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő
A mai nap eddig 1 gyozelem, 5 vereseg, kezd elmenni a kedvem az egesztol. Isokazeval 60k damage, 2 kill, de mindhiaba...

Update*

Mar 8 vereseg...Igen, V-os Kongoval en sullyesztem el a VII-es BB-ket, kiraly...

Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Mydgard által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.435 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.