Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31425 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

DragonZ írta: Amúgy meg a győzelemre több xp-t ad a rendszer győztes csapatnak és kreditet is nem, vagy tévedek?

Nekem úgy tűnik, hogy a kapott kreditet elsősorban a kiosztott sebzés határozza meg (bár gondolom számít az egyéb feladatok - foglalás / védés - végrehajtása és maga a győzelem is)

Viszont az XP-nél már nagyon nem mindegy, hogy nyer vagy veszít a csapat. Ott szerintem ami nagyon sokat számít az a foglalás / bázisvédés, ha ilyenből sok van egy körben (és meg is nyerjük a kört) akkor garantált a jó XP hozam akkor is, ha sebzés nem volt sok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31443 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31449 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

DragonZ írta: Amúgy meg a győzelemre több xp-t ad a rendszer győztes csapatnak és kreditet is nem, vagy tévedek?

De ha egy lövést nem adott még le senki, mint ahogy az a mellékelt körben is volt, akkor hiába a győzelem, minimális lesz a nyereség! Ezért nem az elején kell foglalni, hanem valamikor a vége felé inkább, mikor már ki van osztva sok sebzés. Akkor jól hoz a győzelem.

Meg aztán ilyenkor a csatahajósok szívnak leginkább (persze mikor nem... :) ), mert még alig mentek pár km-t és vége is csak azért, mert valami gyalogkakukk nem akar harcolni...

A mai nap kritikán aluli csapatokkal volt tele. Tényleg félelmetes, hogy ennyi idióta van. És hogy eljutnak tier5-6-7-8-szintekre ilyen játékkal!!!! Nem igaz, hogy ezeket a szobanövényeket nem lehetne szűrni valahogy...

A nap top játékosát is megtaláltuk: Scharnhorst-al jött be, a prémium nyolcassal. Szinte elsőként elhullott, a lista alján végzett. Megnéztem a profilját: 1049 az összes csataszáma, de a játékban kapható ÖSSZES prémium hajó megvan neki!! Miközben harmadannyi süllyesztése sincs, mint nekem 500 csatával. A pontossága is nulla. Tipikus" gazdag vagyok, ezért megveszek mindent, és leszarom, hogy mindenki játékát tönkreteszem" figura, elsőrangú wargaming kliens...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31468 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Három csata az Emeraldal mind tier+2-ben

ez 100% ugyhogy a WG elmehet a picsába
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31510 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megyek Bismarckkal, írják, hogy push, gondoltam mindenki elindul ,mert csak 4 ellen volt velünk szembe, persze senki se indul el, és HOGY A FRANCBA KÉPES 4 HAJÓ LESZEDNI A HP-M 99%-ÁT MIKOR CSAK A FRONTOMAT LÁTJÁK?! Vicc így, 30k sebzés, gondolom győzelem, mert +100k sebzéses meccset bukni kell.

Szerk:
ÉS TERMÉSZETESEN NYERTÜNK, MERT MI AZ ISTENÉRT NE NYERNÉM MEG AZT AZ ISTENVERTE MECCSET, AHOL SEMMIT SE TUDOK CSINÁLNI?!
Eddig a német bb-k kellemesek, t4-6-osok nem igen jöttek be, t7-tel néha beadta, t8-as meg csak akkor, ha buktát megyek.
és túl nagy a 3 kép, hogy beszúrjam, köszi rendszer...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31512 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
És a 3. kép

De hogy az istenbe verték el a hp-mat ennyire?! Nagato szembe volt, Colorado kicsit oldalasan, de az lassan lő, Nürnberg volt még velem szembe, meg farragut

Jól van, bezárnám a játékot, hogy a következő meccs elején ne vágjon ki a francba a rendszer csata betöltés közben, erre lefagy -.-"
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.446 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.