Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31554 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Vicc ez a nap, Amagi győzelme volt normális (104k sebzés), a többi, pf. 20-30k sebzéssel nyerek, 80-90k-val bukok, könyörgöm rendszer?!
Yamato meg: összelövök 65k sebzést, épp elkezdenék lőni egy full hp-s német bb-t, hát nem leesett az ellen pontszáma 0-ra. KOMOLYAN?! -.-
Legjobb győzelem ma...

Jó lett volna ma leadni a légy top 3-ban 5x küldit, 2 volt meg tegnap, aztán ma meg így állok...

Ha kész, akkor felvenném a 100 másodlagos kilövését, Ibukival az tudna menni, az 50 citadella hit, meg Hipperrel lenne meg, mert azzal könnyebb lőni (úgy is AP-t kell elsődlegesen használni annál)

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31556 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma én is rekordot döntöttem Bayern-nal. indul a csata, jó későn engedett be szokás szerint. fordulok jobbra, fordulok balra, első két sorozatom nem talál, aztán csak pislogtam, mint hal a szatyorban, mikor vége lett hirtelen a csatának. Győztünk, kaptam párszáz xp-t nulla sebzéssel.. :woohoo:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31558 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ehez meg nem tudom mit kelle tvolna hozzátenem

Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31559 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pár napja megvettem a bismarkot. Minden hajóval tudok győzni, de ezzel nem. Egyszerűen ha rákattintok a csata gombra akkor megkapom az összes növényt... Jó vele játszani, de így kínszenvedés.
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31589 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
MI AZ ISTEN VAN MÁR A CSAPATKIOSZTÁSOKKAL?! Komolyan, próbálnám kihasználni a tegnap kapott prémnapot ÉS NEM TUDOM A CSAPATTAGOK ÉS A RANDOM MIATT?! Most is, megyek 2 kört, bismarck, 70k-val bukta, NC, 130k-val bukta. Majd mennék bismarckkal ,de a kliens kidob folyamat indok nélkül (legalább kiírná, hogy kevés a ram, videokártya, instabil, net, stb, de nem, túl logikus lenne), bezártam a klienst, újraindítom, csapat fele meghalt 8 perc alatt, engem meg lő az ellen, kamikaze akcióba kezdtek, de Spee, Tirpitz, BIsmarck, Chapayev ellen sokra nem megyek, 30k sebzés, köszönöm, újabb bukta.

Több
8 éve 4 hónapja #31590 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
tegnap nekem 12 csatából 11 bukta, a sok kicsi/nagy lemming otthon ül a gép előtt... a wg meg boldog új évet kíván neked :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.481 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.