Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31593 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csak akkor ne adjanak már ingyen prém napot a látszat kedvéért, hogy hátha egy jó napot lesz, mint 2 napja.
Eddig 5/5 bukta, most mentem shirayutsuval, 5k sebzéssel, 3 bázisfoglalással (rendes cap) vagyok NEGYEDIK, HOGY A FRANCBAN LEHETEK ENNYIRE ELŐL CSAPATON BELÜL SZINTE 0 SEBZÉSSEL ?!%
Még 5 óra a prémnapból, addig remélhetőleg 1-2 szorzó meglesz, most kaja miatt bezártam a klienst, ne csinálja az a végtelen belogolhatatlanságot, mint szokott ma és tegnap...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31595 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő
Grievous, gyanús, hogy a probléma a te készülékedben van, mert más nem igazán sír a kliens hibák/összeomlások miatt. Ha tömeges jelenség lenne, azaz tényleg a játékkal lenne gond, nyilván mások is hangot adnának neki. Pl én is, de nálam semmi gond nincs vele, mióta levettem a textúra minőséget is mediumra. Amíg high volt, minden mást rommá butítottam, akkor is laggolt, leesett 0-ra az fps, néha ki is fagyott a játék. Mióta medium, semmi bajom vele. A graf spee, meg a premium nap miatt órákat játszok egyhuzamban és semmi baja nincs...

Szóval szerintem esélyesebb a gép/netprobléma. Csak mondom...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 4 hónapja #31597 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Esetleg (s csakis teszt kedvéért) inditsd el a védett üzemmódban...
S ja, szakasz? :lol:

Több
8 éve 4 hónapja #31599 Írta: Pocak2
Pocak2 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezen a héten elkezdte azt a játék laptopon, hogy majdnem minden meccsnél vagy csak random ki cras-el a játék... Már elegem van belőle, nemtudom, hogy a játék hibája vagy a laptopé...

Több
8 éve 4 hónapja #31600 Írta: FulopM
FulopM válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok egy ideje már játszok ezzel a játékkal de úgy gondolom most már csapatba is kéne játszanom divison jó dolog de csak akkor ha tudsz is kommunikálni a társaiddal :D erre keresek embereket és némi útmutatást hol kereshetnék

Több
8 éve 4 hónapja #31612 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma eddig minden csatámban az okoska dd-k és cirkálók a saját csapattársaikat gyilkolták le. nem tudom miért nem fogják fel a gyáva nyulak, hogy a saját csatahajók vonala mögül nem torpedózunk... Ha meg szeret bujkálni és 10 km-ről torpedót indítani (6 km-es hatótávval :silly: B) ) akkor játsszon inkább bb-vel, azzal nem szükséges közel menni az ellenhez.

Oldalmegjelenítési idő: 0.416 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.