Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31513 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: De hogy az istenbe verték el a hp-mat ennyire?! Nagato szembe volt, Colorado kicsit oldalasan, de az lassan lő, Nürnberg volt még velem szembe, meg farragut

Nem értem a problémát. Attól hogy szemből mész, még nem lesz sebezhetetlen a hajó, sőt! Szemből simán belemegy ugyanúgy az 5-8-10ezer sebzés, mert egyből fedélzetet/felépítményt/modult tud elkapni, nincs ott az övpáncél, ami védje. Ha valamilyen szögben mész, akkor esélyes a pattanó, de 4 nagykaliberű ellenfél szemből simán be tud darálni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31521 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csak mindig azt írják, hogy mutassam az hajó elejét, ne üssenek akkorát. Torpedókra figyelnem kellett mert volt egy dd a füstben, de szerencsére egy szigetdarab ott volt a kettőnk közt.
Utána meg mentem egy 126k-s kört, de egy nagatot nem bírtam full hp-ról kikapni, igaz csak stock hajótestem volt, meg egy hipper segített neki....

Jól van, elmegyek kajálni, 20 percig nem csinálok semmit se a klienssel, nem kicsinyítem le, nem megyek sehova se, csak a kikötő látszik a hajóval. Mennél NC-vel, 5x kidob egy huzamban -.-" Pls kliens, mi a bajod? Nem bírja a memóriád vagy mi?
Kaja előtt mentem NC-vel, stock hajó, csak motort cseréltem, t10, 69k sebzésem volt csak, ellennél 3 dd meccs végére, t9-10-esek, 4. hely, ok...

Több
8 éve 4 hónapja #31523 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Meg mondták hogy foglaljak bázist...Állandóan el hullik a "csapat" (inkább csorda) mint a legyek, én meg nyerjem meg 6 ellen....
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31525 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő
már csak egy orosz kill kell, s alig ad orosz hajót:/
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31526 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta: Meg mondták hogy foglaljak bázist...Állandóan el hullik a "csapat" (inkább csorda) mint a legyek, én meg nyerjem meg 6 ellen....

Azzal a hajoval az sem lehetettlen .Bár nem könyü. :evil:

Több
8 éve 4 hónapja #31528 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

James Onedin írta: Meg mondták hogy foglaljak bázist...Állandóan el hullik a "csapat" (inkább csorda) mint a legyek, én meg nyerjem meg 6 ellen....

Azzal a hajoval az sem lehetettlen .Bár nem könyü. :evil:

Volt már 1-2 jó meccsem vele,de ez nem megy...És főleg így nem.Előre rohannak meghalni,utána meg én nyerjem meg.

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.