Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31615 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó ez a tesztszerver, csak tesztelni nem lehet semmit. Ott is olyan szinten elmebeteg játékosok vannak, hogy értelmetlen bármit is csinálni.

Bismarck-al bementem, természetesen full tier9-10 ellen, ez alap. De a komplett csapat egy kupacban lebegett egy sziget mögött, mialatt az ellenfél elfoglalta mind a 3 pontot!!!!!!! Mi a retkes **********-ért jönnek be ezek tesztszerverre????? Mi tesztel, az egy helyben ácsorgást?????

Gneisenau kör, rögtön induláskor a mellettem álló romboló belémküldte mind a 8 torpedóját... Még a fél gőzt sem érte el a hajóm, esélyem nem volt mozdulni. A csávót egyből kivágta a szerver, na de akkor is mi a szar ez???? Milyen beteg idióta jön be ezért????

(Közben ránéztem erre a retardáltra... Ázsiai szerveres 0 kilométeres, azaz csata nélküli játékos, pedig több mint két éve regisztrált. De azért a tesztre bemegy tier7 rombolóval és persze hogy az én csapatomba kerül VÉLETLENÜL...)

A Gneise egyébként túlélte, utána töltögettem a hp-t és 63ezer sebzéses győztes körre jött ki a dolog, pedig egy Fusoval kellett verekedni közben, meg pár cirkáló is gyújtogatott...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Dewri által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31621 Írta: djoci77
djoci77 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kicsit nagyon kezd elegem lenni a különbözö csaló progikat használoktól :angry: ma zsinórban 3 olyan csatán voltam CV-vel amikor a telibe talált torpedoim az ellen CV-n egyszerüen eltüntek. Nem ment mellé , és a hajó testen sem ment kersztül.Egyszerüen becsapodáskor felszivodtak és 0 kárt okoztak.Még a találatot sem jelezte a gép. Volt hogy a legközelebi kamera állásból néztem hogyan nem okoz a CV.n a topredo salvo semmi kárt.
Jó lenne ha már végre elkezdenék kiszürni ezeket a retardált embereket , akik mások játék élményét teszik tönkre :angry: :angry:
Már nem egy netes online játék halálát láttam a BOT-ok és egyébb csaló progik miatt.
Ha igy folytatják ennek a játéknak is az lesz a szomorú vége :angry: :angry:

Több
8 éve 4 hónapja #31623 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem véletlenül még nem voltak élesedve azok a torpedók? Vagyis a hajóhoz tul közel voltak beejtve.

Több
8 éve 4 hónapja #31625 Írta: djoci77
djoci77 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos nem ez volt a próbléma :( :dry:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31630 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ehez mégis még mit??

viszont ketten megdicsértek :)
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31633 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már én is láttam ilyet, amikor kilövés után figyeltem a csatát, hogy torpedók tűnnek el, illetve elúsznak a hajó alatt (nem a farokrésznél, hanem a törzs alatt).

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.