Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31774 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
:sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja reveszlaci által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31775 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mákos tojásos célzás jó volt. ;) :cheer:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31778 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31782 Írta: Samy_Hun
Samy_Hun válaszolt a következő témában: Dühöngő
35k játékos a szerveren, persze Bismarckal 10esek és 9 esek közé rak 3 meccsből 3 szor CSAK ENGEM B@SZ SZÉT AZ IDEG ETTŐL??? de ha ez még nem elég, seggbe lő egy zao 15 km-ről, 14k-t bont rajtam?! MI VAN??? keresztbe megy totál nekem, elfordulok rácsapok egy sorozatot AP vel 7 lepattan 1 mellé.. MI VAN??? és persze 6-10 perces meccsek és mind 3 buko... tök keresztbe megy minden kretén csapattársam, mik ezek robotok??? egy Montana keresztbe meg egy Amaginak, erre lekap róla az Amagi 60k hp-t MI VAN??? Persze nem az Amagi volt velem... Mára elég volt bőven... :angry:

Több
8 éve 4 hónapja #31784 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jól van, első napi csata, Bismarck, top vagyok t6-8-asok közt, 67k sebzéssel süllyedtem és megint bukta?! Komoilyan, mindenbe overpenelek?! Ashigarat eltalálta megy citadelával végül, csak addig lebontottak HE-vel és AP-val. Bayern első HE salvoja rögtön kigyújt, oltom, majd jön az Anshan torpedói, amit nem tudok kikerülni, mert nem fordul annyit a haj, így süllyedésben haltam, áh.... -.-"
Én meg vagyok a pálya egyik felén lespawnolva, csapat meg megy a másikba, hogy oda ne érjek a csata legelején (attól még Bismarck egy bb, ha van viszonylagos sebessége)

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31786 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most a múlt heti patch óta mindenki panaszkodik az 'overpen'-re. Ez hozta?
Ja, és tegnap heten voltunk hat ellen, bb fölényben, hp fölényben! Egyedül voltam a pálya egyik oldalán, kínomban tolatgattam a szigetek között, kerülgettem az Emerald torpedóit, lőttem a Bayernt, Fusot, Furutakát. A hat hajónkból három ELLENKEZŐ irányba tartott. Sírjak? Nevessek? Írtam, itt a csata. Jöttek. Nem értek oda!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja kg1003 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.373 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.