- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nem a hajóval van gond,hanem az úgynevezett társakkal...Grievous írta: MI az istent csináljak BIsmarckkal, hogy nyerjek?! 30 kb 30 csata alatt tartok olyan 25-27%-os winrate-nél :
Most is, első csata ma (vele kezdem mióta megvan), t10, 5-5 dd, 50k sebzéssel bukta. Semmit se tlaálok el, vagy mindenki kitér, vagy úgy áll, hogy nem éri meg rálőnöm. Most meg top vagyok t6-osok mellett, 105k, bukta. MI a jó francot művel a csapat?! Most se találok el sokmindent, Hipper frontjáról pattogok, mert cska a frontját láttom, Dunker oldalába meg overpenezek egy 1100-at. Másodlagosokkal ksizedtem egy bayernt, oszt ennyi
North Carolina, t10, 40k sebzéssel szoroztam le, egy Zaoval kellett párbajoznom, a pontatlan ágyúimmal, köszi, 7k-t belelőttem, de 17km-ről nemigen fogom eltalálni.Ellen bb-i? Valahol máshol, meg a csapatom top tieres hajói szépen kiszedték őket, meg overpenezem a tirpitzet, meg kifordul és az ágyú is olyan pontos...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.