Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31702 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ugyanez a nerf-buff hullámzás ment a WoTban is, mire kihuztál egy uj ágat, nerfelték. Megoldás az, h mindegyiket kihuzod s azzal játszol mindig, amelyik valami buffot kapott... :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, reveszlaci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31704 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
jogos az 5 pont,,el is kezdtem már multkor a német bb ágat éppen ezért,,de félek mire meglessz bedobnak egy ufót :woohoo:

Több
8 éve 4 hónapja #31706 Írta: 9laurus9
9laurus9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amikor a csapat csak 4 hajót lő ki összesen. Ja nem, mind a négyet én lőttem ki, amiből 3 dd volt.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mydgard

Több
8 éve 4 hónapja #31708 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
MI az istent csináljak BIsmarckkal, hogy nyerjek?! 30 kb 30 csata alatt tartok olyan 25-27%-os winrate-nél ::S
Most is, első csata ma (vele kezdem mióta megvan), t10, 5-5 dd, 50k sebzéssel bukta. Semmit se tlaálok el, vagy mindenki kitér, vagy úgy áll, hogy nem éri meg rálőnöm. Most meg top vagyok t6-osok mellett, 105k, bukta. MI a jó francot művel a csapat?! Most se találok el sokmindent, Hipper frontjáról pattogok, mert cska a frontját láttom, Dunker oldalába meg overpenezek egy 1100-at. Másodlagosokkal ksizedtem egy bayernt, oszt ennyi

North Carolina, t10, 40k sebzéssel szoroztam le, egy Zaoval kellett párbajoznom, a pontatlan ágyúimmal, köszi, 7k-t belelőttem, de 17km-ről nemigen fogom eltalálni.Ellen bb-i? Valahol máshol, meg a csapatom top tieres hajói szépen kiszedték őket, meg overpenezem a tirpitzet, meg kifordul és az ágyú is olyan pontos...
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31712 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: MI az istent csináljak BIsmarckkal, hogy nyerjek?! 30 kb 30 csata alatt tartok olyan 25-27%-os winrate-nél ::S
Most is, első csata ma (vele kezdem mióta megvan), t10, 5-5 dd, 50k sebzéssel bukta. Semmit se tlaálok el, vagy mindenki kitér, vagy úgy áll, hogy nem éri meg rálőnöm. Most meg top vagyok t6-osok mellett, 105k, bukta. MI a jó francot művel a csapat?! Most se találok el sokmindent, Hipper frontjáról pattogok, mert cska a frontját láttom, Dunker oldalába meg overpenezek egy 1100-at. Másodlagosokkal ksizedtem egy bayernt, oszt ennyi

North Carolina, t10, 40k sebzéssel szoroztam le, egy Zaoval kellett párbajoznom, a pontatlan ágyúimmal, köszi, 7k-t belelőttem, de 17km-ről nemigen fogom eltalálni.Ellen bb-i? Valahol máshol, meg a csapatom top tieres hajói szépen kiszedték őket, meg overpenezem a tirpitzet, meg kifordul és az ágyú is olyan pontos...

Nem a hajóval van gond,hanem az úgynevezett társakkal...

Több
8 éve 4 hónapja #31718 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
3. meccset azért nyertük, t7-8, top one 99 982 sebzésre :V

A többi meccs is nyertes volt (1 hipper, takao, shiratsuyu), Kezd visszajönni a pozitív rng? HOlnap majd este lesz időm wowsozni, oh mother, azt a pocsék busz menetrendet, 10:40-kor megy egy buszom az ország másik felén, de a vonatom 11-re érne be, a kövi busz meg 14-kor indul -.- (vonatpótló busz, suli napokon lenne 12-kor egy busz, de holnap még nincs iskola, mily mázlisták, nekünk bezzeg már volt anno :side: )

Oldalmegjelenítési idő: 0.404 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.