Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31740 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Wg-nél mikor lesz már vége a kib.....t téli szünetnek?! Reggel 3 meccs, 3 bukó. 2 hete ez megy, az ellen néhány hajó veszteség mellett bedarálja a csapatot. Ha ennyi idióta játszik, miért van az, hogy az ellennél nincsen, vagy csak alig?
Az ember kihajtja magát, de semmit nem ér el vele.
A német DD ággal is csak tier 4-ig lehetett nyerni, onnantól kezdve, hogy a teljesítmény már számításba veszi a különféle kampányoknál, csak bukó meccsek.....
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31741 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő

A csapatot pedig a legtöbbször figyelmen kívül lehet hagyni mert úgy is mindenki otthagyja az éppen támadott hajót....oldja meg maga ha már belement valamibe.

Ebben van valami! Én például mindég csatlakozom valamelyik csatahajóhoz. A légvédelem is erősebb, az ágyú is több. Szépen megyek vele, és többnyire eredményes. DE!!! Történt tegnap, hogy egy Bismarc-kal mentem és kilőtték mellőlünk a két cirkálót, meg a romboló is eliszkolt. Csúnyán lőtték a Bismarcot, túlságosan előre ment. Mentem utána, osztottam az észt, ő visszafordult, legyalultunk egy Fusot és egy Mexicot. Fordulok vissza mert az ellenfél túlerőben van, a Bismarc meg otthagyott, egy sziget mögül nézte, hogy szétszednek.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja kg1003 által.

Több
8 éve 4 hónapja #31745 Írta: KaptGabeN
KaptGabeN válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap szakasszal +2 volt az arányunk tegnap előtt pedig -7 asszem. Teljesen random a rendszer.
Ha olyan napod van ,hogy bukónak érzed ne gyere be mert esélyed nem lesz.
A -7es szériánál volt 3 egymást követő csata is ahol az ellen csak 1 vagy 2 hajót vesztett.
Sosem értettem miért nem lehet egy olyan rendszert bevinni a játékba , ami elosztaná egy számadat alapján a játékosokat. Winráta - Sebzés - Pontosság vagy bármi ami ami adna egy átlagértéket.
Kevés a szoros meccs.
Amiből meg kva sok van az a sziget meg a romboló amit mindig BBvel kell levadásznom mert aki cirkálóval játszik nagyrészt nem tudja ,hogy a fő feladata a rombolók kiütése meg a légvédelmi support.

Több
8 éve 4 hónapja #31748 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Persze, hogy 7 vereség után akkor szorzódik le az NC mikor lefagy a betöltési képernyő...

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31772 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
:sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja reveszlaci által.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31773 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
:sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja reveszlaci által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.410 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.