Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31694 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Az 1090 az az overpen. Túl jó az ágyúd :evil: :P

Ezzel csak az a probléma, hogy érdekes módon mindenre overpent tud adni, csatahajóra éppúgy, mint cirkálóra, rombolóra. Azt azért nemigen gondolom, hogy akármire lövök, mindenen csak átmegy a lövedék. Rombolónál próbálják ezt bemagyarázni, de csatahajós full salvonál, mikor szemmel láthatóan majdnem minden lövedék ráesik (ami ritka, mert inkább körbelövi...), ne legyen már 1090, mert csöppet nevetséges... Főleg 2x egymás után... Az külön jó, hogy én lövöm az 1090-et, vissza meg kapom a 8-12ezret, mert az ellenfél ágyúja persze nem üt overpent...

Sajnos full random fos az egész rendszer, mert a wargaming ennyit tud... Lehet magyarázni különféle baromságokkal (overpen, látótáv, stb...), de ez akkor is random fos marad. Aki tolta a wotot valaha, az pontosan tudja mire lehet számítani: amikor fullos legénységgel, páncélvadásszal, mozdulatlanul állva szépen becélzom az álló célpontot, megvárom a szűkülést, majd lövök és a lövedék LÁTVÁNYOSAN BALRA ELKANYARODVA mellémegy!!!!!! Mindezt párszáz méterről! Mikor a valóságban pl a Tigris 1 km-ről 25 centis négyzetbe tudott lőni egymás után többször is!!! Nem szaros 300 méterekről mellé... Ezt nem lehet magyarázni, ez egy fos...

Persze azért azt is meg kell jegyezni, hogy a valóságban a csatahajók találati aránya 1-3% körüli volt, órákon át lőtték egymást mire eredmények születtek, szóval a játékban az egyes csatahajóknál a 20-25% pontosság és a 15-20 perces meccsek még igencsak jónak mondhatók, valójában nem lehet egy szavunk se... :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31695 Írta: Dewri

reveszlaci írta: de azért ezt ugy kellet volna kitalálniuk hogy sok ember játékát ne tegyék tönkre,,na mind1 ez van,,remélem ki lehetett venni a mondanivalóm lényegét,,mérges nem vagyok,inkáb csalódott :dry:

Azért meg lehet őket is érteni valahol. Piacra dobnak ingyenes játékokat, mindenki számára. Ők egy nagy cég, rengeteg alkalmazott, akiket fizetni kell, eszközpark (számítógépek, irodák, stb), amit fent kell tartani. Ingyenes játékkal nehéz lenne, ezért van benne a fizetős tartalom. Ami viszont csak úgy működik, ha a fizetővendégek elégedettek. Ezért jobban hoz a prémium fiók, gyorsabban lehet vele haladni, még vesztes körben is sokkal jobb bevételt generál. És persze a prémium hajók. Ezek legtöbbje cirkáló és romboló, csatahajó nagyon kevés van...

Ha a 10 éves Pistike 20 csatával a háta mögött megunja a tier2 kis hajócskáit és vetet apuval egy tier8 Atagot, majd jön szembe egy ingyenesen elérhető Iowa (amit valaki rengeteg időt beleölve verítékes munkával kifejlesztett, közben ragadt is rá valami, tehát jól is játszik) és egyetlen salvoval kettétöri (ahogy illene....), akkor Pistikének elmenne a kedve az egésztől. De ha az Iowa belever 1090 sebzést, aztán 30 másodpercig tehetetlenül tölt, ezalatt a prémium Atago 4x felgyújtja, aztán kap egy 3ezres pofont, újabb töltés, megint 3 gyújtás, végül az Iowa elsüllyed mert leég mint egy papírcsákó, az Atagonak meg még megvan a fél hp-ja, akkor Pistike látja, hogy ez milyen jó játék és szól apunak, hogy kellene egy prémium Scharnhorst is....

Ennyi. Sosem lesznek olyanok a csatahajók, amilyennek lenniük kéne, amíg nyüzsög a játék a puha, sérülékeny prémium hajóktól... De emiatt tudunk játszani ilyen játékkal, mert amíg ez így megy, addig fentmarad a cég. Ördögi kör...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Dewri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 4 hónapja #31696 Írta: KaptGabeN
KaptGabeN válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezaz! Ezért ne ide írogass inkább húzzuk a Gneisét! Sok 1090 sokra megy! :lol:

Több
8 éve 4 hónapja #31697 Írta: Dewri

KaptGabeN írta: Ezaz! Ezért ne ide írogass inkább húzzuk a Gneisét! Sok 1090 sokra megy! :lol:

A Gneise már jobban tolja, 1160-at lő! Tier7-ben ennyi jár... :woohoo:

Több
8 éve 4 hónapja #31698 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma csak az Island of ice pálya működik???Egyébként is utálom....

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31701 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
látom nem érteted meg amit írtam,,nem a fizetéssel van a baj én is szoktam költeni,,hanem aval van ,hogy elkezdtél egy ágat és mire végére érsz nem lessz semmi értelme,,nefélj ha lehetne x es csatahajót torpedóval venni én lennék az elsö,,,nem azért mert tetszene,,meg nincs kítartásom,, hanem mert kénytelen lennék azt használni,,na másik meglessz a Montanám beálítom a dokk-ba és csak nézegetem,,legalább anyí örömöm lessz benne
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja reveszlaci által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.483 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.