Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31727 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv bujék...

Nem csak a társak a gond, hanem a wg is! Az nem a társakon múlik, hogy egy Amagi (pl) nem talál el egy scharnhorstot 3 km távolságról.... miközben az a teljes oldalát mutatja... Ezeket pedig sorolni lehetne tovább....
A csapatot pedig a legtöbbször figyelmen kívül lehet hagyni mert úgy is mindenki otthagyja az éppen támadott hajót....oldja meg maga ha már belement valamibe.
Max ez a csapatos dolog akkor működik amikor szakaszba megy az ember, mert akkor figyelnek egymásra, legalább is én így vagyok vele.
Persze mindez az Én véleményem! Senkivel nem akarok vitatkozni. ;)

Am ritka szar évkezdés volt a mai csatasorozatom, rendessen szakadtak is a köteleim......:(

James Onedin írta:

Grievous írta: MI az istent csináljak BIsmarckkal, hogy nyerjek?! 30 kb 30 csata alatt tartok olyan 25-27%-os winrate-nél ::S
Most is, első csata ma (vele kezdem mióta megvan), t10, 5-5 dd, 50k sebzéssel bukta. Semmit se tlaálok el, vagy mindenki kitér, vagy úgy áll, hogy nem éri meg rálőnöm. Most meg top vagyok t6-osok mellett, 105k, bukta. MI a jó francot művel a csapat?! Most se találok el sokmindent, Hipper frontjáról pattogok, mert cska a frontját láttom, Dunker oldalába meg overpenezek egy 1100-at. Másodlagosokkal ksizedtem egy bayernt, oszt ennyi

North Carolina, t10, 40k sebzéssel szoroztam le, egy Zaoval kellett párbajoznom, a pontatlan ágyúimmal, köszi, 7k-t belelőttem, de 17km-ről nemigen fogom eltalálni.Ellen bb-i? Valahol máshol, meg a csapatom top tieres hajói szépen kiszedték őket, meg overpenezem a tirpitzet, meg kifordul és az ágyú is olyan pontos...

Nem a hajóval van gond,hanem az úgynevezett társakkal...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31730 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát ez az évkezdés nem alakult valami jól. nem tudom, hogy tényleg hülyékkel rak e mindig egy csapatba vagy én nem vagyok koncentrált az elég jelentős másnapom okán :sick:

Több
8 éve 4 hónapja #31733 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

Justice írta: Hát ez az évkezdés nem alakult valami jól. nem tudom, hogy tényleg hülyékkel rak e mindig egy csapatba vagy én nem vagyok koncentrált az elég jelentős másnapom okán :sick:

Még mindig hétvége van. A wargamingnél a hétvége mindig is fos volt (még jó hogy "nem manipulált a játék", ugyan dehogy, sose volt az, hétvégén mindenki rosszabbul játszik mindig, ez nyilvánvaló, nem a wg hibája....)... Várjatok holnapig!

Egyébként a lövedékek mióta mennek át a csatahajókon is folyamatosan?? Ma a lövések 30-50%-a overpen bárhonnan, bármire, csatahajókra is!!!!!! Mert ugye minden okos azzal jön, hogy "az AP átmegy a rombolón", de a csatahajónál ezt mivel is lehet megmagyarázni? A nyilvánvaló szopatáson kívül... A végén már átváltottam HE-re, mert az is sebez annyit, mint az 1160as AP salvo, csak még gyújt is néha...

Ennyi erővel vegyék ki a picsába a csatahajókat, ha már úgyis kizárólag arra megy ki minden, hogy ők kínlódjanak, lassan már csak ingyenfragek a láthatatlan rombolóknak, repcsiknek, gyújtogató cirkálóknak és védekezni se tudnak, mert 30 másodpercenként lőnek egy overpent... Egyre szánalmasabb ez a játék...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: szines5

Több
8 éve 4 hónapja #31735 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amikor az ember belefut az ellen vonatába de csak 8 percet kap, mert a CV beleköp a levesbe..

Csatahajóknál akkor van owerpen ha a felépítmény tetejét találod el ahol az antennák, radarok, meg a tűzvezető rendszer(?) van
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: KaptGabeN

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31736 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Overpen ott lőhető, ahol a vékony páncél miatt nem aktiválódik a gyujtó, a gyengébb felépitményen, na meg a páncélozatlan orron meg taton is át tud menni. Ugye, a citadellán kivül minimális a páncélvastagság.
Legalábbis az amcsi all or nothing szerint, elvileg a német csatahajókon teljes páncélozás volt, ami itt nem vevődik észre... :whistle: :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 4 hónapja #31738 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A felépítmény egy része tényleg nem páncélozott, de pl. a parancsnoki tornyot/hidat, ha minimálisan is (főleg repeszek ellen), de páncélozták, ami már aktiválná az AP-t. Akkor ott vannak a másodlagos tüzérség tornyai, amik szintén páncélozottak minimálisan. Szóval ezekből kiindulva viszonylag sok a lepattanó, nem sebző lövedékek aránya. De persze a HE az meg gyújt rendesen (egy CV-nél még megérteném, ahol a fedélzeten, hangárban ott a repülők tele üzemanyaggal, a bombák, torpedók védelem nélkül stb., de egy cirkálón, csatahajón az üzemanyag a hajó aljában, vízvonal alatti részén van, a lövedékek meg védett, "zárt" rendszerben mennek a lőszerraktártól az ágyúkig).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hellgor70

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.