Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #16895 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én a hétvégére feladtam. Csak a kreditem fogy, nem lehet egy jó kört menni, szopóágra tett a wg.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #16896 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
jah, nekem se megy ma.
Kamikaze hozott csak valamit a konyhára, de ott is érezhető ugyanez.
2.4km-ről (!) kikerülte a széles legyezőt a csatahajó, a hordozó pedig 3-ról.
amit meg csak úgy elengedtem hátha bamba az ellen, abba meg belesétált egy cirkáló.
szóval én is úgy érzem, néha RNG-ből betalál valami, de ha célzok, ahogy szoktam, akkor szívás van.

ami épp a küldetés, az nem megy :D
és persze ha nagy nehezen összejön a kill, pont nem az az osztály, amit kéne :)

amúgy is izzadok ezzel a VII-es kikötéssel, 3 VII-es és egy VIII-as hajóm van, de mind cirkáló. rá kell gyúrnom a Colorado-ra, bár az az érzésem, az se lesz egy kéjhömpöly :)

Több
9 éve 2 hónapja #16897 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akkor én most úgy döntöttem, hogy ezt a szart is befejezem, mint a WOT-ot.... ezt így, ebben a formában nem lehet élvezni, nemhogy játéknak felfogni...
tegnap este is bementem egy randomba, nincsenek szavak, mit csináltak a csapattal... most délelőtt szintén, egy rakás foshalmaz...
persze ez csak 2 kiragadott csata a sok szarból...

ahogy mondtam, patch-ről patch-re szarabb, élvezhetetlenebb, és lőn...

én itt most elköszönök Tőletek, lehet 1-2 co-opban még játszom, de SOHA többet nem megyek randomba, ez csak idegölő...
Beszéltem az orvosommal, és megkérdeztem a gyógyszerészemet is, a kockázatok és mellékhatások tekintetében elolvastam a betegtájékoztatót is... nyugisabb lesz, ha inkább filmet nézek...

Ui.: persze fél szemem rajtatok... :)

Több
9 éve 2 hónapja #16899 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a játék is a pénzről szól mint minden ebben a nyavajás életben , tehát elkezdessz játszani eljutsz tier 5-6 ig és onnantól tessék fizetni ha jót akarsz ha van prémium akkor játszható ha nem akkor csöcs.
Tehát tanulság maradj tier 6-ban fullozd ki a csónakot meg a kapitányt és cseszegesd a gyengébbet nem etikus de életszerü !
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 2 hónapja #16901 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

sandorati írta: Akkor én most úgy döntöttem, hogy ezt a szart is befejezem, mint a WOT-ot.... ezt így, ebben a formában nem lehet élvezni, nemhogy játéknak felfogni...
tegnap este is bementem egy randomba, nincsenek szavak, mit csináltak a csapattal... most délelőtt szintén, egy rakás foshalmaz...
persze ez csak 2 kiragadott csata a sok szarból...

ahogy mondtam, patch-ről patch-re szarabb, élvezhetetlenebb, és lőn...

én itt most elköszönök Tőletek, lehet 1-2 co-opban még játszom, de SOHA többet nem megyek randomba, ez csak idegölő...
Beszéltem az orvosommal, és megkérdeztem a gyógyszerészemet is, a kockázatok és mellékhatások tekintetében elolvastam a betegtájékoztatót is... nyugisabb lesz, ha inkább filmet nézek...

Ui.: persze fél szemem rajtatok... :)

Eljutottál oda, ahová én már a legelején a WOT-os tapasztalatok után. Egyáltalán nem megyek random csatát, csak Co-op-ot. Nem dühöngök a csapattársak baromságain, sőt, néha kimondottan szórakoztató a hülyeségük. :)
Kredit, xp így is gyűlik, fejlődni is tudsz és sokkal kevesebb az esélyed egy gyomorfekélyre, vagy infarktusra. Azért játszom, hogy szórakoztasson, erre pedig a co-op tökéletesen megfelel. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 2 hónapja #16905 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma eddig csak a St. Louis-t sikerült leszorozni, az meg kreditet alig hoz. T5-től felfele semmi, akármennyi sebzést is csinálok. A MM a szokásos T6 hajóval T8-ba, és az RNG is szokásos, a 6 torpedóból 1 éri el a NC seggét, de vagy befulladt, vagy kb. 1 méterre a hajótól kifogyott az üzemanyaga. Ez így eléggé hervasztó. :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.