Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #17002 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

Lajler írta: Ha minden jól megy akkor ilyenekre képes

Amikor a "Ha" szócskán van a hangsúly. :)
Iowa nekem régóta megvan de nagyon ritkán veszem elő, légvédelme nagyon jó de azon kívül számomra sok játékélményt nem nyújtott.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #17003 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát igen. A "HA" az egy bűvös szócska :D

Több
9 éve 2 hónapja #17004 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: ... figyuz, mutatok valamit...

Ez csak húsz torpedó... ahogy nézem, mind jól mellédlőtték... mutass izgisebbet... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Lajler, DragonZ

Több
9 éve 2 hónapja #17009 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:
Ez csak húsz torpedó... ahogy nézem, mind jól mellédlőtték... mutass izgisebbet... :)

hát, ezt a 2 ruszki skalpot szívesen megmutatnám, de az az igazság, hogy olyan fókuszt kaptak, 2 perc alatt víz alatt volt mindkettő :D

milyen izgalomra vágysz vajon, 75k tűzsebzés ? :D
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hónapja #17021 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Napi első meccs Nürnberg-gel megalapozta a mai játékot (mára hagyom az egészet). Ellen 2 hajó veszteséggel ledarálta a csapatom. Ráadásul idióta csapattárs mögülem torpedóz (3-at bekaptam tőle, a HP-m kétharmada bánta). 170 lövedékből minden 10. talált csak, sebzés minimális (ja, most tartok a 2000 találatot érj el fő löveggel, szóval a Wg nehezítés benne van...).

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17031 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
NEM lehet menni szakasz nélkül, mert olyan szinten sok a retardált + még hozzá szívat még azzal is, lerak a tier aljára hozzam le úgy a csatát ...
(lsd. lent Kumás csaták pl.)

Mondom kipróbálom az új szerzeményt, mert már egy ideje megvan kétszeres szorzó is van nem belefér ...
Erre mit ad isten 3 vereség vele (Sajnos hozzá kell tennem nem tudok még menni rendesen BB-l keveset mentem és DD- re nem figyelek mindig és becumizok torpedót ami a végén ahhoz vezet, hogy nem tudok a végéig életben maradni ..)
Első és 3. csatában ez vezette a vesztemet a 2. csatát túléltem nem kaptam torpedót, de az egész csapta elfogyott olyan szinten, hogy az ellen csak 2 -3 hajót vesztett a végére csak. Lehozhatatlan volt igen a harmadik csatát 99.9% megnyertük, (Sajnos itt is torpedók által elvéreztem. :/ )de volt egy teljesen retardált végére maradt harmad magával New Mexiko írta neki mindenki, hogy menyen foglalni kb. 50 m volt a bázistól lényegében fúl HP-n. erre mit-csinál végül a tagbaszakadt idióta el megy a pálya szélére és végül a másik BB-l foglalta már be szektort természetesen 6-8 perc késéssel mint ahogyan befoglalta- volna akkor amikor lett neki írva. Az ellen 1 darab DD szépen visszafoglalgatta a bázisokat és így pontokkal de nyertek simán hiába foglalgatta vissza a végén Königünk a két BB-k természetesen a pálya szélén volt nem középtájon, hogy esély lett volna bevédeni a visszafoglalt középső szektort. A dolog extra pikantériája, hogy a retardált BB a fent említett 6-8 perc után írta ezt a chatbe: ??? AZ agyhalottnak még a végén sem esett le mit cseszett el, de istenesen és "hála neki" a végén egy nyertes kör ment újra a levesebe...
(A fent említett csata "hanyadik" a képen létható BB csatáira értendők!)
Egyszerűen NEM halhatok meg csatában, mert nyertes csatát is elveszítik...

Az utolsó csata a tier alján bár mindent megtettem, de a túlerő jelentős volt.... :side:

Most jutott eszembe Kumával "Detonációt" kaptam végül úgy szedett ki az egyik CV. itt. :blink: (A megmaradt mert nála van a "horgony" a képen.)

Utána néztem retardáltnak, hát nem lepett meg a statja ami még dühittő, hogy még csak kétszáz csatája van, de már 5 tierben megy amikor halvány lila dunszta sincs mit kéne csinálni. (Úgye annak dacára, hogy folyamat írtam neki foglaljon nem csak én és tényleg akkor 50 méterre volt a szektortól ráadásul...)

Az baj, hogy annyira felhúztam magam, hogy utána az több csatára is kiterjedt és vélhetően ezért nem tudtam már lehozni lehozható csatát sem egyedül..

Az is baj volt ezek után miért nem EXIT-eltem a játékot pedig tudtam most nagyon nem kéne menni újabb és újabb csatába főleg egyedül meg pláne nem...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.