Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25719 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Ehhh... Na akkor még egyszer, hogy miért lövünk csatahajóval 1300-as sebzéseket.

"A páncéltörő lövedékeknél -a lövedéktípus szakirodalomban használt rövidítése APC, az angol Armour Piercing Cap után- , a gyújtó 0,035 sec késleltetéssel lépett működésbe. A késleltetésre azért volt szükség, hogy a lövedék ne közvetlenül ütközésre robbanjon, hanem legyen elég ideje arra, hogy átüsse az ellenséges hajó páncélzatát, és annak belsejében robbanjon fel. Ez persze azzal járt, hogy gyengébben páncélozott célpontok ellen az APC lövedék gyújtója vagy egyáltalán nem lépett működésbe, vagy a késleltetés miatt a gránát csak akkor robbant fel, amikor már keresztülment a hajón."

A játékban ezt overpenetration-nak nevezik és ilyenkor csak minimális sebzést szenved el a célpont. Nincs ezzel semmi baj, AP lőszer esetén ez igy működik és kész. Ezért használtak pl a német haditengerészetnél az AP-n kivül még 2 fajta HE lövedéket:(ezek a 380mm-es lövedékek adatai) A fenékgyutaccsal és sapkával felszerelt nagy robbanóerejű lövedékek -Sprenggranate L/4,5 Bodenzünder mit Haube, vagyis a HE (High Explosion) lövedékek- hossza 1,71 méter, a töltet tömege 32,6 kg volt. Ezeket a lövedékeket a gyengében páncélozott célpontok, például a cirkálók ellen használták.
Ugyanebbe a típusba tartozott a harmadik lövedékfajta is -Sprenggranate L/4,6 Kopfzünder mit Haube-, mely azonban fenékgyújtó helyett orrgyújtóval volt ellátva, így becsapódáskor azonnal robbant. Ezeket főleg az úgynevezett „lágy” célpontok, vagyis a páncélozatlan kereskedelmi hajók, illetve rombolók ellen használták. A lövedék hossza 1,748 méter, a töltet tömege 64,25 kg volt.
Ebből csak az utóbbi HE tipus létezik a játékban.

Ezt vágom,ha nekem szólt.Nem is kérdeztem hogy miért annyi a sebzés amennyi. :) Csak azt írtam hogy nagyon jó dolog 30 másodpercenként 1100-1300-at sebezni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25720 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akkor ne haragudj félreértettem. Azt hittem az okot nem tudod. Elnézést.

Több
8 éve 8 hónapja #25721 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Akkor ne haragudj félreértettem. Azt hittem az okot nem tudod. Elnézést.

Semmi gond. :)

Több
8 éve 8 hónapja #25722 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én a péntek esti idiótábbnál idiótább körök után ezt tettem , sőt a mai nap is pihi volt és lesz, majd holnap este megyek, addig karbantartás folyik a dokkokban :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #25723 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én is próbálkozom HE-vel majd többet, de sajnálom rá az áttöltési időt. Így is úgy érzi az ember, csak akkor van esélye cirkálók ellen, ha bevisz 1-2 AP citadellát, és nem kezd el velük HE párbajba, mert nem biztos, hogy megnyeri. Szóval marad az overpenetration para, nem baj, hogy van, csak én kicsit túl gyakorinak érzem.

Több
8 éve 8 hónapja #25725 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azt jelenti tul kemény vagy, vagyis a lőszered :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.391 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.