- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Úgy kellene ahogy leopardusz kolléga tanácsolta,de sok esetben én se tudtam meg csinálni.Pillanatok alatt magára hagyják a bb-t.Grievous írta: Én is nézem néha, hogy miért 1100-1300 as ebzés, máskor meg 2-4k jön. Mindegy, ez van (csak wotban nincs ilyen, hogy besül al övedék, de itt is megvan hogy lepattan az ember a papír hajókról
Más:
Ilyenkor mit kellene tenni?
Hakuryu, 3 torpedós, 3 zuhanós, ezt még túléltem, fél hp-ra lementem, csak a 2. sorozatot nem úsztam meg, miután egy Montanat kilőttem és leálltam harcolni egy Izumoval vihar alatt(3 killt szerzet, miénk meg kettőt)
PzPuma írta:
Hundave85 account téged takar ?Hundave85 írta: Folyamatosan tier 7-9 között játszom, "néha" látok bb-ket is, és megyek is velük
Teljesen másképp látom a játékot hozzád képest. Van 1500 csatám, 1400 körüli pr ratinggel, teljesen átlagos játékosnak gondolom magam, ezzel együtt nekem jelenleg akkor is a BB ág van túlhúzva. Hova nerfelném? Hp-t csökkenteném, az épp elég lenne. Vagy amit tyer82 kolléga írt, az MM ismét finomhangolásra szorul.
James Onedin:
A tier 7-9 kis tiernek számít?
Amennyiben igen, talán nem ártana egy kicsit átgondolni a BB-k "túlhúzását",mert nagy tierben próbáld ki őket.
Vedd tárgytalannak az írásom ha mást takar a linkelt acc.
Egy cirkáló (jó kapitánnyal) úgy éget porrá a csatahajódban hogy nem is látod....
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.