Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25768 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
ha mindenki panaszkodik, akkor az azt jelenti, kb. jól van belőve a rendszer :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Norbee82

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25769 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyen sem volt még, nem engedett játszani kiléptem újra indítottam az egész gépet és láss csodát a wow vissza ált full alaphelyzetbe. A probléma az nem értem miért csinálta ezt.

Több
8 éve 8 hónapja #25770 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: Egy kicsit csatlakozva a fenti témához, mivel mostanában sokat játszottam BB-vel?
Nerfelni kellene egy csatahajót? Szerintem ez bődült baromság. mivel cv-zem, elsődleges célpontjaim a BB-k... buffolni kellene? Szerinte nem, mert játszom cirkálóval is, és mikor oldalba pacsiz egy BB, akkor min. 1 de legalább 2 citadella röppen sebtiben.
Hangsúlytalanok a cirkálók? Kérdezd meg a BB játékost, akit hajóvázig égetnek, avagy kérdezd a cv játékost, akinek a gépeit lövik a vizekbe, avagy kérdezd a dd játékost, akit egy cirkáló vesz kezelésbe.

Mi a helyzet a cv játékosokkal? A legtöbb esetben vagy egy másik cv játékos végez vele, vagy egy ügyes dd játékos. S aki úgy véli, a cv a legkönyebb kategória, annak javaslom próbálja ki 8. tiertől felfelé.... mikor egy rárepülés során lelövik a gépeid 60-70%-át...

Akkor most marad a dd, de igazán ... rejtve vannak, lopakodnak, torpedóznak... ez sem egyszerű mulatság, főleg amerikai, de leginkább orosz vonalon. Akkor ki marad? A japán nindzsák, akik a semmiből dobálnak több tucat torpedót?

A csaták lényege az őszfegyvernem lenne, azaz a romboló felderít, torpedókkal támad, káoszt kelt, és felfedi az ellen rombolóit, s ha kell, a cirkálókhoz menekül. Na meg a foglalás, mivel jobb foglalni? Egy rombolóval, aki alacsony észlelési értékkel rendelkezik és füsttel, gyors mozgékonysággal, avagy egy cirkálóval vagy csatahajóval? A cirkáló a testőr, aki rombolót gyilkol vagy oltalmaz, elűzi az ellenséges cirkálókat, és elhessegeti az ellen cv játékosainak gépeit. Nem beszélve arról, hogy a cirkálók tüze pokollá teszi a csatahajós élet. A csatahajó pedig úszó erőd, aki biztos távolból, össztüzekkel robbant mindent le a térképről, miközben ő maga is oltalmaz, de oltalomra is szorul. A cv játékos a 2. számú közutálat tárgya, aki jó ha van, de amúgy rohadjon meg... (én is ilyen voltam)... a cv a legsebezhetőbb, abban a pillanatban ahogy rád talál egy dd, harangoztak...

Úgy gondolom a cirkáló a legnehezebb, hiszen a mozgékonyság árra a páncél hiánya, a következő a csatahajó,aki mindenki prédája, igaz nem kell tűzvonalban harcolnia, utána jön a cv s majd a dd... saját vélemény...

Szépen össze szedted gratula!A dd sem egyszerű műfaj,a radar és a cv miatt.Kageroval tolom,5,4-es álcával,8km-es torpedóval.Volt már Shimakazem is,de eladtam és vissza vettem ezt,mert arra sehogy sem tudtam rá érezni.Na szóval azt szeretném ki nyögni,hogy én meg akkor tudok jól dd-vel menni ha nincs mert azok mindig fel derítenek és akkor game over....Szóval az sem egyszerű..... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
8 éve 8 hónapja #25772 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen jól össze van azzal a kiegészítéssel hogy a rombi nincs biztonságban mert hiába a füst a rejtezködés stb pl Moszkván 11km és nyomok egy Y és máris látszik és megy neki az áldás egyből a killjeim 70% így jött össze a többi gyújtogatás. Összegezve szerintem most jól van súlyozva a játék nem kell ezt piszkálni.

Több
8 éve 8 hónapja #25773 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Igen jól össze van azzal a kiegészítéssel hogy a rombi nincs biztonságban mert hiába a füst a rejtezködés stb pl Moszkván 11km és nyomok egy Y és máris látszik és megy neki az áldás egyből a killjeim 70% így jött össze a többi gyújtogatás. Összegezve szerintem most jól van súlyozva a játék nem kell ezt piszkálni.

csak próbáltam összefoglalni az elmúlt két hét tapasztalatát, ami mindezek ellentéte ... sajnos... a játékosok, mostanában feltűnően sokan mindig az én csapatomban a józan taktika ellen harcolnak....

Több
8 éve 8 hónapja #25774 Írta: Norbee82
Norbee82 válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: ... sajnos... a játékosok, mostanában feltűnően sokan mindig az én csapatomban a józan taktika ellen harcolnak....

Nem is lesz összhang, míg nem lesz normális csapat játék lehetőség. Ez olyan most, mintha a fociban 11 Ronaldo-t raknál a pályára... Senki nem védekezne, nem lenne szervező, mindenki a gólra menne. Tuti zakó.

Oldalmegjelenítési idő: 0.477 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.