Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25755 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

Nasgotrah írta: Az utolsó hozzá szólásom ehhez a témához.

- Tier 8 után a legtöbb cirkáló kap javítást

- A legtöbb cirkálón van torpedó

- 30 csomó feletti sebességgel rendelkeznek

- kisebb és fordulékonyabb.

A probléma az hogy nem játszottál még T10-es ellenféllel. Amikor egy t10-es cirkálónak ugyanannyi hp-ja van mint egy t8-as bb-nek. És T8-at lazán betesz T10-esekhez.

A lőtávja majdnem akkora mint a tiéd plusz ő nem 27-30 mp alatt tölti be a fő ágyúit. A cirkálót többnyire elkerülik a dd-k míg a bb-kre vadásznak.

A cv-k fő célpontja a bb főleg high tierben. A cirkálót megint csak elkerülik a légvédelme és fordulékonysága miatt.

De igazad van tényleg nerfelni kell tovább a bb-ket.............

Az első 7-8 percben elhullik a csatahajók fele. Vicc hogy egy cleveland-el ki lehet végezni egy t8-as csatahajót......

Egyet kell értsek veled, semmi szükség BB nerfelésre, mindent összevetve sztem jó a mostani rendszer, a cirkálók simán megállják a helyüket a BB-k ellenében. De a Cleveland-es mondat azért csak bizonyos körülmények között állja meg a helyét. A Clev nagy tűzgyorsasága és és az ágyúk száma miatt tényleg jó a gyújtogatásra, de azért egy 8-as BB simán kicsinálja, forgolódhat meg szögelhet a Cleveland ahogy akar, simán bemegy az AP. Sokat játszok vele T8-asok ellen, szerintem a mozgékonyság az egyetlen fegyvere (azaz a lövedékek elkerülése) Ha találatot kap, az általában fájni szokott...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25756 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos a wg team úgy döntött tartósan ot baszik ki velem ahol lehet, kb. 2 hete tart a győzelmi rátám folyamatos csökkenése, azaz 56%-ról szépen lementem 53-ra. Ha lehet ilyet mondani minden ellenem fordul, rng, mm na és csapat leosztás..... hogy lehet ennyire gerinctelen egy játék???? Avagy egy fejlesztői csapat?

Több
8 éve 8 hónapja #25760 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: ...kb. 2 hete tart a győzelmi rátám folyamatos csökkenése, azaz 56%-ról szépen lementem 53-ra. Ha lehet ilyet mondani minden ellenem fordul, rng, mm na és csapat leosztás...

No és akkor mi a fittyfene van? Leonidaszra sem azért emlékezünk, mert olyan q. jó volt a győzelmi rátája... van még kérdés? Ne is legyen!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC, Kzoli

Több
8 éve 8 hónapja #25764 Írta: GaiusHun
Tudod piszkosul nehéz úgy játszani, pl. tegnap, hogy 6 csatából 5 vereség, ebből 4 esetében top első voltam a vesztes csapatban....elindulsz egy irányba, jön veled három hajó, s mikor észbe kapsz azt veszed észre, mindenki téged lő, mert rajtad kívül már nincs csapattárs a környéken...

Több
8 éve 8 hónapja #25766 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
én mostanában 2-szer is voltam a csapat utolsó reménysége :D
ilyenkor tekergek veszettül, és nem adom meg nekik az örömet, hogy kilőjenek, gondolom mérgelődnek rendesen :evil:

Több
8 éve 8 hónapja #25767 Írta: GaiusHun
Egy kicsit csatlakozva a fenti témához, mivel mostanában sokat játszottam BB-vel?
Nerfelni kellene egy csatahajót? Szerintem ez bődült baromság. mivel cv-zem, elsődleges célpontjaim a BB-k... buffolni kellene? Szerinte nem, mert játszom cirkálóval is, és mikor oldalba pacsiz egy BB, akkor min. 1 de legalább 2 citadella röppen sebtiben.
Hangsúlytalanok a cirkálók? Kérdezd meg a BB játékost, akit hajóvázig égetnek, avagy kérdezd a cv játékost, akinek a gépeit lövik a vizekbe, avagy kérdezd a dd játékost, akit egy cirkáló vesz kezelésbe.

Mi a helyzet a cv játékosokkal? A legtöbb esetben vagy egy másik cv játékos végez vele, vagy egy ügyes dd játékos. S aki úgy véli, a cv a legkönyebb kategória, annak javaslom próbálja ki 8. tiertől felfelé.... mikor egy rárepülés során lelövik a gépeid 60-70%-át...

Akkor most marad a dd, de igazán ... rejtve vannak, lopakodnak, torpedóznak... ez sem egyszerű mulatság, főleg amerikai, de leginkább orosz vonalon. Akkor ki marad? A japán nindzsák, akik a semmiből dobálnak több tucat torpedót?

A csaták lényege az őszfegyvernem lenne, azaz a romboló felderít, torpedókkal támad, káoszt kelt, és felfedi az ellen rombolóit, s ha kell, a cirkálókhoz menekül. Na meg a foglalás, mivel jobb foglalni? Egy rombolóval, aki alacsony észlelési értékkel rendelkezik és füsttel, gyors mozgékonysággal, avagy egy cirkálóval vagy csatahajóval? A cirkáló a testőr, aki rombolót gyilkol vagy oltalmaz, elűzi az ellenséges cirkálókat, és elhessegeti az ellen cv játékosainak gépeit. Nem beszélve arról, hogy a cirkálók tüze pokollá teszi a csatahajós élet. A csatahajó pedig úszó erőd, aki biztos távolból, össztüzekkel robbant mindent le a térképről, miközben ő maga is oltalmaz, de oltalomra is szorul. A cv játékos a 2. számú közutálat tárgya, aki jó ha van, de amúgy rohadjon meg... (én is ilyen voltam)... a cv a legsebezhetőbb, abban a pillanatban ahogy rád talál egy dd, harangoztak...

Úgy gondolom a cirkáló a legnehezebb, hiszen a mozgékonyság árra a páncél hiánya, a következő a csatahajó,aki mindenki prédája, igaz nem kell tűzvonalban harcolnia, utána jön a cv s majd a dd... saját vélemény...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, leopardusz, Norbee82

Oldalmegjelenítési idő: 0.389 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.