Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25743 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Hundave85 írta:

PzPuma írta:

Hundave85 írta: Folyamatosan tier 7-9 között játszom, "néha" látok bb-ket is, és megyek is velük :) Teljesen másképp látom a játékot hozzád képest. Van 1500 csatám, 1400 körüli pr ratinggel, teljesen átlagos játékosnak gondolom magam, ezzel együtt nekem jelenleg akkor is a BB ág van túlhúzva. Hova nerfelném? Hp-t csökkenteném, az épp elég lenne. Vagy amit tyer82 kolléga írt, az MM ismét finomhangolásra szorul.

James Onedin:

A tier 7-9 kis tiernek számít?

Hundave85 account téged takar ?
Amennyiben igen, talán nem ártana egy kicsit átgondolni a BB-k "túlhúzását",mert nagy tierben próbáld ki őket.
Vedd tárgytalannak az írásom ha mást takar a linkelt acc.

Egy cirkáló (jó kapitánnyal) úgy éget porrá a csatahajódban hogy nem is látod....

A link stimmel. Tier 7 bb-vel betesz tier 9-be, ennél is kell nagyobb? Ha megyek tier 8 cirkálóval mit látok: MM átlag 5, de inkább 6 BB 2-3 ca, többi dd. Porrá égetem a BB-t: tehát csak a saját tierem nézem tier 8 Ca 35000 hp vs tier 8 bb 65000, belőlük van ugye 5 (5*65000 vs a két cirkáló 2*35000). Van esélyem porrá égetni mindenképp, pláne a javítókkal, ami bb-knek van nekem nincs. Lehet csak én vagyok a szerencsés, de "jobb" esetben sebzek 700-800-akat He-vel a BB-n (tényleg jó esetben 5000-6000-et AP-val), aki jobb esetben 1 max 2 sorozattal agyőt mondd nekem (valahogy nem 1000-1200-kat ver belém). Természetesen nem egy- az egyezek velük, annyira hülye nem vagyok (stat alapján fele annyi csatával kb ua a PR-unk).

Tehát akkor úgy fogalmazok, hogy túlsúlyban vannak a BB-k a qrva sok hp-val. És a dd vs bb összecsapással dől el a csata. a cirkálók súlytalanok.

Figyu:Colorado a legnagyobb bb-d.Az 7-es,még a 8-as is elmegy,de utána nagyot fordul a világ.Azt hiszed hogy nem mondunk igazat ennyien?Vagy hogy le akarunk róla beszélni?Rendes segítőkész játékosok vannak itt.De húzd ki a bb-ket és majd elhiszed magad is. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25744 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tudom, hogy úgy kéne, csak nem igen volt mellettem (asszem), meg azért így is lett volna találat (meg 2 hullámból szedett ki, Yamatot is szépen ledarálta utánam)

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25745 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

Hundave85 írta: A link stimmel. Tier 7 bb-vel betesz tier 9-be, ennél is kell nagyobb? Ha megyek tier 8 cirkálóval mit látok: MM átlag 5, de inkább 6 BB 2-3 ca, többi dd. Porrá égetem a BB-t: tehát csak a saját tierem nézem tier 8 Ca 35000 hp vs tier 8 bb 65000, belőlük van ugye 5 (5*65000 vs a két cirkáló 2*35000). Van esélyem porrá égetni mindenképp, pláne a javítókkal, ami bb-knek van nekem nincs. Lehet csak én vagyok a szerencsés, de "jobb" esetben sebzek 700-800-akat He-vel a BB-n (tényleg jó esetben 5000-6000-et AP-val), aki jobb esetben 1 max 2 sorozattal agyőt mondd nekem (valahogy nem 1000-1200-kat ver belém). Természetesen nem egy- az egyezek velük, annyira hülye nem vagyok (stat alapján fele annyi csatával kb ua a PR-unk).

Tehát akkor úgy fogalmazok, hogy túlsúlyban vannak a BB-k a qrva sok hp-val. És a dd vs bb összecsapással dől el a csata. a cirkálók súlytalanok.

Nem osztom a nézeted, cirkálóknak elég nagy súlyuk van csak tudni kell használni őket.
A WoWs stat oldal PR nagyon nem érdekel, eddig szóba sem került a stat... (ez itt szerintem sokakat nem is érdekel, inkább az hogy mit ír.)
Egy cirkálóval nagy általánosságban nyugodtan lehet egy vs egyezni egy BB-el, úgy forgatod ahogy akarod, úgy égeted le a csatahajót ahogy akarod.
Javító ? javít majd megint gyújt...
De nem is folytatom :) vitázni nem óhajtok. ;)
Minden másra ott a MM és a RNG ;) na meg James Onedin válasza. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #25746 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
cirkálóban érzem magam a legnagyobb biztonságban a játékban, persze nem bármelyikben.
el tudok tűnni/manőverezni ha kell, DD-ktől se félek úgy, mint BB-ben.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #25748 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az utolsó hozzá szólásom ehhez a témához.

- Tier 8 után a legtöbb cirkáló kap javítást

- A legtöbb cirkálón van torpedó

- 30 csomó feletti sebességgel rendelkeznek

- kisebb és fordulékonyabb.

A probléma az hogy nem játszottál még T10-es ellenféllel. Amikor egy t10-es cirkálónak ugyanannyi hp-ja van mint egy t8-as bb-nek. És T8-at lazán betesz T10-esekhez.

A lőtávja majdnem akkora mint a tiéd plusz ő nem 27-30 mp alatt tölti be a fő ágyúit. A cirkálót többnyire elkerülik a dd-k míg a bb-kre vadásznak.

A cv-k fő célpontja a bb főleg high tierben. A cirkálót megint csak elkerülik a légvédelme és fordulékonysága miatt.

De igazad van tényleg nerfelni kell tovább a bb-ket.............

Az első 7-8 percben elhullik a csatahajók fele. Vicc hogy egy cleveland-el ki lehet végezni egy t8-as csatahajót......
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, Szete58, llw99, BigaC

Több
8 éve 8 hónapja #25752 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

Hundave85 írta: Ezzel tökéletesen egyetértek. 500-600 Pr játékosok, fogalmatlanok.

Viszont a német BB ággal olyan szintű lett a BB-k száma csatánként, hogy a cirkálóknak esélyük sincs. DD-vel jól elvagyok ellenük, de a cirkálóág szinte halott. Vagy buffolni kéne, vagy a bb-ket nerfelni, esetleg az mm-et módosítani, de így ez az ág élvezhetetlen.

Ez így teljesen jó, én spec rekordokat döntök minden cirkálóval mióta ennyi BB gyújtani kell őket, ezt próbáld és fogod élvezni!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.395 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.