Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31661 Írta: Gabe12
Gabe12 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen. Ezt a Wargaming játékot is ezért fogom abbahagyni.

Melléklet:

Sajos minden játékos fizető képes, így a készítőknek eszük ágában sincs tenni valamit a korhatár ellenőrzésére.
11 vesztes csatát mentem a hajóval 3.000.000 nettót kerestem, de győzni vele lehetetlen.
Még a játék legbénább hajójával a Miogival is jobb a gyúzelmi rátám.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31664 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem hiszem ,hogy sokat segítene, ha kikapcsolnám, de alapból azt kéne hogy áthelyezni a tartalmat és a compressed textura-t berakni, mert a gép így is "szenved". Lenovo G505, 4 giga ram, ebből 512 mega jut az integrált radeon hd8330-nak (proci amd a4-4000 asszem). Wottal nincs gond, de a wows többet eszik.
De ez a sok auto kidobás változó, van hogy egy hétig nincs, van hogy csak egyszer dob ki, de az zavar, hogy nem ír ki semmit, a wot kiírt valamit, mikor baja volt.

Oh atyám, a mai csapatok, vicc. Sikerült BIsmarckot leszorozni 100k mellett, végre, de NC-vel 6 bukta egymás után, Hipperrel is csak 30k-s kört tudtam csak leszorozni. Megtudom valahol nézni napi szinten mennyi volt a winratem az év utolsó 2 napján?

wows-numbers.com/player/507657313,grievous1993/
hm, nem szoktam ezt az oldalt nézni, de statokban ez se rossz mutató.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 4 hónapja #31665 Írta: Grievous
Ja, BÚÉK B)

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31666 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
na a másik meg,ugyhallotam jön egy uj japó csatahajó aminek lessz torpedoja,,marha jó hogy az ember végégszenved egy ágat,,én speciál amerikai csatahajó vonal,és mi lessz értelme ha végre meglessz a Monta-nám---SEMMI,és mire elérném a célt tele lessz torpedós bb kel a game,,elveszik a játék ízgalmát mindenkitöl aki szereti a bb ket,,mert az lessz,, rádrohan torpis bb csatahajódra,,és ha neked nincs torpid akkor magyarán baxhatod,,ennek a játéknak se lessz egy ídö után semmi értelme,végére telerakják majd prémes torpedós hajók-al a pénzéhes fejlesztök,,én is meg tudnám venni nem arról van szó ,,de mi lessz a ráfordított ídövel mindenkinek aki rászánta,,,akkor már javitsák ki a játékot hogy mindenen legyen torpi vagy semmin,,így lenne fer
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja reveszlaci által.

Több
8 éve 4 hónapja #31667 Írta: Grievous
Attól még kell egy bizonyos távolság a torpedókhoz, jelenleg ugye csak 2 bb van t7-8-ban ami tud torpedózni, 6km-en belül. Maradj azon kívül és nincs gond.
Mutsu torpedói nemtom milyenek, én 10k-esre tippelném, de elég lassúnak, ilt könnyen spotolhatónak (ha mész vele, ha ellene vagy, akkor nem :V )

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31668 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát faszom

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.450 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.