Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #16906 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta:

sandorati írta: Akkor én most úgy döntöttem, hogy ezt a szart is befejezem, mint a WOT-ot.... ezt így, ebben a formában nem lehet élvezni, nemhogy játéknak felfogni...
tegnap este is bementem egy randomba, nincsenek szavak, mit csináltak a csapattal... most délelőtt szintén, egy rakás foshalmaz...
persze ez csak 2 kiragadott csata a sok szarból...

ahogy mondtam, patch-ről patch-re szarabb, élvezhetetlenebb, és lőn...

én itt most elköszönök Tőletek, lehet 1-2 co-opban még játszom, de SOHA többet nem megyek randomba, ez csak idegölő...
Beszéltem az orvosommal, és megkérdeztem a gyógyszerészemet is, a kockázatok és mellékhatások tekintetében elolvastam a betegtájékoztatót is... nyugisabb lesz, ha inkább filmet nézek...

Ui.: persze fél szemem rajtatok... :)

Eljutottál oda, ahová én már a legelején a WOT-os tapasztalatok után. Egyáltalán nem megyek random csatát, csak Co-op-ot. Nem dühöngök a csapattársak baromságain, sőt, néha kimondottan szórakoztató a hülyeségük. :)
Kredit, xp így is gyűlik, fejlődni is tudsz és sokkal kevesebb az esélyed egy gyomorfekélyre, vagy infarktusra. Azért játszom, hogy szórakoztasson, erre pedig a co-op tökéletesen megfelel. :)

De jó ezt hallani Tőled Bard !
Én is csak, és kizárólag a kikapcsolódás miatt szórakozom ezzel a hajós valamivel, de - hülye fejemmel - bepróbálkoztam volna 1-2 randommal, felesleges...
Szóval hajrá CO-OP, itt még lehet baromkodni... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #16907 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gabrikovics írta: ha van prémium akkor játszható

Nem, akkor sem játszható. Próbáltam már 2x 3 napossal. Soha többet.

Megyek vissza 128937-edszerre is végigjátszom valamelyik jó kis nem mai single player játékot.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, DragonZ

Több
9 éve 2 hónapja #16910 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gabrikovics írta: ha jót akarsz ha van prémium akkor játszható ha nem akkor csöcs.

Ezt miből vontad le ? teljesen mindegy hogy van e prémiumod vagy nincs, mindkét esetben ha szívatni akar a játék akkor (meg)szívat.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16911 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
.. bár ez "Örömködő", de a témába vágó;
mire jó a co-op... kell a sikerélmény...

mert ahogy Bard is megmondta, itt is lehet farmolászni, és ami a legfontosabb; játszani !!! :lol:

Ui.: és itt tudja az emberfia, hogy amit csinál, jól csinálja... nem ő a béna...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja sandorati által.

Több
9 éve 2 hónapja #16913 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jellemző! Berak a Gnevny-vel T7-es csatába, ahol van összesen 2 db BB, dugig cirkálóval, így eleve kevesebb esélyem van bármi normálisat alkotni. Persze nyerünk. Amikor "even" MM van, és jó sebzés, akkor folyamatos bukta. Oltári! :sick:

Több
9 éve 2 hónapja #16914 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Komolyan mondom, hogy őrület. T4-5 csata tuti szopás a Gnyevny-vel. Pillanatok alatt ledarálták a csapatunkat.

Oldalmegjelenítési idő: 0.416 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.