Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #16919 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
ma elmegy a jo édesanyába a WG

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16924 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Komolyan, ez már vicc. Ha szopóágra is tesz a WG, de ennyire nyilvánvalóan érezteti az emberrel, ha beledöglesz, akkor is csak egy úszó célpont vagy, semmit sem fogsz elérni. Minekaze-val nagyon jó köröket mentem, meglett Mutsuki, allig volt vele győztes köröm. Se ágyúval, se torpedóval nem találok el semmit, ha 3-4 km-ről indítom őket, akkor sem (mai meccsen álló, AFK ellen rombolót lőttem ágyúval, 3 sorozat, 0 találat..... és mindegyik sorozat a hajó közepénél talált a grafika szerint....).
A rombolók célzás segítőjét (torpedóknál), nem lehet, hogy elbaszták, elállították? Pálya szélén araszoló Kongo-ra 5 km-ről indítottam 6 torpedót (párhuzamosan haladtunk), nem változtatott irányt, és mégis mindegyik torpedóm elment mellette.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja tyer82 által.

Több
9 éve 2 hónapja #16925 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mert ez egy szimulátor :cheer:
Erre a részére -kicsit megerőszakolva- de rá lehet fogni, hogy realisztikus...ok nyilván nem, de:
"...A matapáni csatában például az olasz hajók összesen 629 lövést adtak le 203 és 381 mm-es lövegeikből, 22-27 km-es távolságból, és egyetlen találatot sem értek el, ugyanúgy, ahogy a szemben álló angol cirkálók se találtak célba egyszer sem. A második Sirte-öbölbeli csatában a két fél rossz látási viszonyok között, 10 és 20 km közti távolságokról összesen 4.318 gránátot lőtt ki, melyekből mindösszesen három (3) talált célba. Casablancánál a kor legmodernebb tűzvezető berendezéseivel felszerelt amerikai Massachusetts 20 km-nél nagyobb távolságokból, jó látási viszonyok között, másfél órán át lőtte a kikötőben mozdulatlanul álló Jean Bartot, és a leadott kilenc teljes, és 38 részleges, 3-6 ágyús sortűzből összesen öt gránát talált célba..." :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16929 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
n
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja reveszlaci által.

Több
9 éve 2 hónapja #16931 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos a hozzá kell szokni, hogy T6-tól gyökeresen változik a DD játék. Az ellen hajói egyre jobban manővereznek, a torpedók pedig lassabbak, mint a Minekazénál, és a spot távolságuk nagyobb. Vagyis előbb veszik észre, és a sebességük miatt könnyebb is kekerülni. A térkép szélén "csúszó" hajók amúgy is trükkösek. A Mutsuki teljesen más játék stílust igényel, mint a Minekaze. Nekem annyira nem jött be. Ágyúja gyakorlatilag semmi, a torpedóval csak szerencsével találhatsz el valakit, vagy ha 2-3 km-re megközelíted, de még úgy is necces. Ha T6 DD, akkor már az Ognevoit jobban élvezem, mert annak vannak jó, messzehordó ágyúi, ha meg rajtaütést csinálsz torpedóval, akkor a 70 csomós torpedókat nem nagyon kerüli ki senki. Próbáltam a Farragut-ot is, de idegbajt kaptam a lassú lövedékektől, és a holdat lelövő röppályától.

Több
9 éve 2 hónapja #16934 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Dühöngő
Reveszlaci nem szeretnélek bántani de a statod szerint 9 csatát mentél a Carolinával és azt a 90%-os Wr-t sem találtam sehol...

Nem szeretnélek bántani, csak nem szeretem ha valótlant állítanak.

ennyit a trollkodásról.

A Carolina pedig tényleg nem nagy durranás És az utána következő hajók sem. Könnyen sűllyednek
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Oldalmegjelenítési idő: 0.430 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.