- Köszönetek: 1602
Andrej72 írta: a 6 torpedóból 1 éri el a NC seggét, de vagy befulladt, vagy kb. 1 méterre a hajótól kifogyott az üzemanyaga. Ez így eléggé hervasztó.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Andrej72 írta: Ha T6 DD, akkor már az Ognevoit jobban élvezem, mert annak vannak jó, messzehordó ágyúi, ha meg rajtaütést csinálsz torpedóval, akkor a 70 csomós torpedókat nem nagyon kerüli ki senki. Próbáltam a Farragut-ot is, de idegbajt kaptam a lassú lövedékektől, és a holdat lelövő röppályától.
sandorati írta: Akkor én most úgy döntöttem, hogy ezt a szart is befejezem, mint a WOT-ot.... ezt így, ebben a formában nem lehet élvezni, nemhogy játéknak felfogni...
tegnap este is bementem egy randomba, nincsenek szavak, mit csináltak a csapattal... most délelőtt szintén, egy rakás foshalmaz...
persze ez csak 2 kiragadott csata a sok szarból...
ahogy mondtam, patch-ről patch-re szarabb, élvezhetetlenebb, és lőn...
én itt most elköszönök Tőletek, lehet 1-2 co-opban még játszom, de SOHA többet nem megyek randomba, ez csak idegölő...
Beszéltem az orvosommal, és megkérdeztem a gyógyszerészemet is, a kockázatok és mellékhatások tekintetében elolvastam a betegtájékoztatót is... nyugisabb lesz, ha inkább filmet nézek...
Ui.: persze fél szemem rajtatok...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.