Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #16939 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: a 6 torpedóból 1 éri el a NC seggét, de vagy befulladt, vagy kb. 1 méterre a hajótól kifogyott az üzemanyaga. Ez így eléggé hervasztó. :sick:

látom, nem vagyok egyedül. :)
mondjuk ez a hatótáv kérdése nagyon jó kérdés. azt tudjuk, hogy nagyon nem mindegy, hogy egy teljes sebességgel távolodó Kongóra indítasz torpedót, vagy egy közeledő hajóra. :)
de szerintem is babrálnak valamit a célzássegítővel, nem állítom, hogy nem működik, csak valahogy mindig kicsit máshogy. mire begyakorlok egy mintát, hogy mivel találok biztosan, pár játék (patch?) után mintha megint ki kellene találnom....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #16940 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Ha T6 DD, akkor már az Ognevoit jobban élvezem, mert annak vannak jó, messzehordó ágyúi, ha meg rajtaütést csinálsz torpedóval, akkor a 70 csomós torpedókat nem nagyon kerüli ki senki. Próbáltam a Farragut-ot is, de idegbajt kaptam a lassú lövedékektől, és a holdat lelövő röppályától.

Volt is egy ilyen játékom nekem is az Ognevojjal, egy CV-t megleptünk a bázis közelében egy cirkálóval, azt tényleg nem tudta kikerülni. :) Illetve még az is jó benne, hogy nagyok a szalvók (3 vagy 4?), míg a Kamikaze például csak kettesével potyogtat.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16944 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ritka undorító meccsem volt, azt még lenyelem, hogy a Langley másodlagosa kilőtte a Kongómat(pedig, aki rombolózik, tudja, hogy jelentéktelen a másodlagos fegyverzete), hogy 75 találatból csak 2 citadellát adott meg a top tieres csatahajómnak (pedig nem ez után fogok kezdőként foglalkozni azzal, hova kell pontosan célozni), hogy eljavítottam magam 2 tűzről és egy másik Kongó instant 3 tüzes szalvót ad, de b@zdmeg, hogy 19 p 57 mp-kor, 3 másodperccel a vége előtt, 16 km-ről a Kongójuk HE-vel kirobbantja a távolodó 20 ezer hp-s Königsbergünket is, az utolsó hajónkat(, az egész szalvója mellé megy, de egy skuló kiválik a többiek mellől és nem pont eltalálja a Königsberget(?),) és ez miatt nem nyerünk az már igazi f@szság a játéktól, persze ez mind a "véletlen" műve, meg a f@szomat etessék ezzel. Nem csak egy korrupt cég a WG, még az RNG-ét is nyilvánvalóan, rendszeresen tapasztaltam, hogy manipulálják, tuti hogy ha megyek egy igazán menő kört, a következőben ritka szerencsétlen lesz az RNG-ém :sick:
Máskor is volt rá már példa, hogy mikor szakaszba nagyon, tényleg nagyon jól ment, mi kaptunk egy nehéz meccsben 3 detonációt, abból 2-őt a szakasztárs és én stb.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, Lajler

Több
9 éve 2 hónapja #16945 Írta: Zoli105
Zoli105 válaszolt a következő témában: Dühöngő
attól függetlenül szép kört mentél :D , de látszik a csapattársaid nem voltak a helyzet magaslatán ! :D :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Több
9 éve 2 hónapja #16973 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

sandorati írta: Akkor én most úgy döntöttem, hogy ezt a szart is befejezem, mint a WOT-ot.... ezt így, ebben a formában nem lehet élvezni, nemhogy játéknak felfogni...
tegnap este is bementem egy randomba, nincsenek szavak, mit csináltak a csapattal... most délelőtt szintén, egy rakás foshalmaz...
persze ez csak 2 kiragadott csata a sok szarból...

ahogy mondtam, patch-ről patch-re szarabb, élvezhetetlenebb, és lőn...

én itt most elköszönök Tőletek, lehet 1-2 co-opban még játszom, de SOHA többet nem megyek randomba, ez csak idegölő...
Beszéltem az orvosommal, és megkérdeztem a gyógyszerészemet is, a kockázatok és mellékhatások tekintetében elolvastam a betegtájékoztatót is... nyugisabb lesz, ha inkább filmet nézek...

Ui.: persze fél szemem rajtatok... :)

Orvos látott már, Atis?

Legalább gyógyszerész?

Hányszor hívtalak eleddig szakaszba?

Hányszor jöttél föl TS-re?

Naugyehogyugye? :sick:

P. S.: Én is nehezen viselem, ha elfogyott a söröm! :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, SgtBala

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #16976 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

ááá nem szokott tier+2be rakni
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.542 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.