Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #16987 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Lajler írta: Reveszlaci nem szeretnélek bántani de a statod szerint 9 csatát mentél a Carolinával és azt a 90%-os Wr-t sem találtam sehol...

Nem szeretnélek bántani, csak nem szeretem ha valótlant állítanak.

ennyit a trollkodásról.

A Carolina pedig tényleg nem nagy durranás És az utána következő hajók sem. Könnyen sűllyednek

Az Iowa,és a Montana tényleg nem nagyon jók?Ezzel más is egyetért?Mert akkor nem igazán töröm magam értük...A válaszokat előre is köszönöm!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #16988 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem kevés volt a romboló az ellenségnél.Lehetne a játék neve World of destroyer is....
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #16992 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én azt szeretem a legjobban, mikor minden egyes patc-ben szétcsesznek minden hajót, paramétert. Kell 1-2 hét, mire minden hajójával újra megtanul játszani az ember, majd következik 1-2 hét "nyugodt" játék, majd jön az újabb patch és minden kezdődik elölről.
Próbálkoztam ma CV-zésel. Hááát, ha manuálisan messzebbről dobom a szivarokat, akkor a csatahajók is röhögve kikerülik, ha közelebb, akkor meg átmennek alatta és mögötte élesednek. A zuhanóbombázók sebzése súrolja a vicc kategóriát (8 bomba találat, 10 000 Hp, rácsapásonként, szakaszonként 1-1 találat csak, majd percekig vissza az út, feltöltés majd újra irány a cél).

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16994 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta:

Lajler írta: Reveszlaci nem szeretnélek bántani de a statod szerint 9 csatát mentél a Carolinával és azt a 90%-os Wr-t sem találtam sehol...

ennyit a trollkodásról.

A Carolina pedig tényleg nem nagy durranás És az utána következő hajók sem. Könnyen sűllyednek

Az Iowa,és a Montana tényleg nem nagyon jók?Ezzel más is egyetért?Mert akkor nem igazán töröm magam értük...A válaszokat előre is köszönöm!!!

Montanám még nincs, az Iowa az brutális.
király ágyúk, bírja is, jó ha derékonlövik nem jársz jól, de azt egyik se bírja... a légvédelem gyilkos, sok hp, minden király, könnyedén rendet vág a nyolcas csatahajó között, ha olyanja van... szerintem nagyon jó kis csatahajó.
viszont csatahajó, és innentől a tier9-10 nem ról fog szólni, hanem a cirkálókról...

majd minden meccsen 3-4 DD, közte minimum kilenc, soxor tizes DD, és a romboló vadászatra cirkáló való...

Colorado nagyot durranik még, Nagato szintén, NC/Amagival már csak rankedben mentem jó meccseket, de figyuz, mutatok valamit...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, Lajler

Több
9 éve 2 hónapja #17000 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta:

ennyit a trollkodásról.

Szia

Nem rossz hajók igazából, habár még csak az Iowa van meg. A légvédelmük az brutális. Pontosság, hát igen. ez is a szokásos van amikor pártfogásba vesz az RNG és olyan pontos akár egy cirkáló néha meg egy jéghegyet nem akar el találni.
Egy szó mint száz a fő gyengeségük az, hogy nagyon könnyű nekik citadellát lőtni nem ritka a 2-3 sőt volt már 4 re is példa.
Eme tulajdonsága miatt nem kedveljük, de lehet szeretni is. Én is viszolyogtam eleinte tőle, de 60k xp után és a "Csatahajó" című film újbóli megnézés után kezdem egyre jobban megkedvelni.

Azt javaslom, hogy próbáld ki, eleinte biztos sz@r lesz de utána okoz majd felejthetetlen élményeket.

Plusz infó: Montanának már egy jó párszor sikerült cicát lőni Yamatonak meg összvissz egyszer

Sok sikert és kitartást
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
9 éve 2 hónapja #17001 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha minden jól megy akkor ilyenekre képes

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.404 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.